Cătălin Moroșanu se retrage! ”Vreau să mă retrag în glorie”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/06/2018, 13:21
Cătălin Moroșanu se retrage! ”Vreau să mă retrag în glorie” GALERIE FOTO
Catalin Morosanu se retrage din activitate!

Cătălin Moroșanu se retrage! Veștile triste au fost aduse chiar de către îndrăgitul sportiv care a făcut mândri mii de români din țară, dar și din străinătate. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Invitat în cadrul emisiunii ”Agentia VIP”, Cătălin Moroșanu a anunțat că intenționează să se retragă din lumina reflectoarelor, dezvăluind și care sunt planurile lui pentru perioada următoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cătălin Moroșanu se retrage, dar nu capitulează

“Sunt sătul de atâtea bătai. Vreau să-mi iau rămas bun de la toţi fanii mei. Vreau să fac câte un meci în fiecare zonă a ţării şi trei meciuri în diasporă. Vreau să mă retrag în glorie, frumos, să-mi iau rămas bun de la toţi românii. Şi fotbaliştii s-au retras. Gata, s-a terminat povestea frumoasă. Eu cred că la finalul lui 2019 mă voi retrage, începutul lui 2020 mă voi retrage din acest sport, dar voi rămâne promotor”, a spus Cătălin Moroşanu la Antena Stars.

Închide ×