VIDEO! Cu ea a făcut Moroşanu SEX în ziua finalei „Sînt celebru, scoate-mă de aici”. Exploziv: „Am cunoscut-o pe MIRC”

Mirela Apostol   
în Hotnews
10/03/2015, 00:00
VIDEO! Cu ea a făcut Moroşanu SEX în ziua finalei „Sînt celebru, scoate-mă de aici”. Exploziv: „Am cunoscut-o pe MIRC” GALERIE FOTO

Cătălin Moroşanu a fost desemnat „Regele junglei” duminică seară, după participarea la emisiunea „Sînt celebru scoate-mă de aici”, filmată în Africa de Sud, acolo unde „Moartea din Carpaţi” şi ceilalţi concurenţi au stat 21 de zile. După încheierea emisiei, Moroşanu şi ceilalţi doi concurenţi ajunşi în finală, Dorian Popa şi Ruby au mers acasă, la cei dragi. Cătălin Moroşanu şi-a văzut soţia după trei săptămîni, iar puţini sînt cei care ştiu cum s-au cunoscut aceştia. În urmă cu 13 ani, „Regele junglei” a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soţie după ce a abordat-o pe internet, mai exact pe mIRC, un mijloc de socilaizare folosit în trecut. Cei doi au în prezent o fetiţă în vîrstă de doi ani.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, mIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi, după care am dus-o într-un bar frumos ca să o impresionez”, spune Moroşanu despre soţia sa.

Vezi VIDEO

CE DRAMĂ! Toată România o plînge! A murit la doar 24 de ani, măcinată de o boală misterioasă! 

FOTO / Cine este femeia care i-a furat minţile lui Vladimir Drăghia!

Elena Udrea, CRIZĂ de nervi în puşcărie! A izbucnit în PLÎNS! 

VIDEO FINALA EUROVISION 2015. Vezi piesa CÎŞTIGĂTOARE! Ascult-o AICI 

FOTO / Bianca Drăguşanu, imagini INCENDIARE din vacanţă

TESTUL CARE I-A PUS ÎN DIFICULTATE PE MULŢI ELEVI LA SIMULAREA PENTRU BAC 2015!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×