Cătălin Cazacu, prezentator la Kanal D! Va fi un taximetrist care… oferă bani!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/06/2018, 11:39
Cătălin Cazacu, prezentator la Kanal D! Va fi un taximetrist care… oferă bani! GALERIE FOTO

Cătălin Cazacu, prezentator la Kanal D! Fostul „faimos” de la Exatlon, multiplu campion la motociclism, are acum o nouă pasiune! Sportivul este cel mai nou prezentator de la Kanal D și este foarte încântat de proiectul la care lucrează. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Kanal D speră să dea din nou lovitura cu un nou format de emisiune! Cătălin Cazacu a explicat care sunt regulile ”Cash taxi”, ce va avea loc pe litoralul românesc. Motociclistul crede că emisiunea va fi un real succes.

Cătălin Cazacu, prezentator la Kanal D! ”Ne vom distra foarte tare”

”Când m-am întors de la Exatlon, m-am gândit să fac ceva bun pentru oameni. Acest taxi are pornirea gratuită și 0 lei pe kilometru. Cei care se vor urca în el vor primi bani. Este vorba de o nouă emisiune, pe litoral, și se numește Cash Taxi. Regulile sunt simple. Se vor urca în mașină, îi duc gratuit la distanța pe care și-o doresc ei, însă trebuie să-mi răspundă la anumite întrebări. Au trei vieți, însă dacă îmi dau trei întrebări greșite, opresc pe dreapta și îi dau jos. Ne vom distra foarte tare”, a explicat Cătălin Cazacu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×