Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu, după ce blonda a înjurat la Asia Express

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/02/2019, 18:15
Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu, după ce blonda a înjurat la Asia Express GALERIE FOTO
Cătălin Botezat, reacție după ce Bianca Drăgușanu a înjurat de mama focului la Asia Express

Cătălin Botezatu și-a expus opinia despre Bianca Drăgușanu, după ce diva a înjurat de mama focului în cadrul emisiunii Asia Express. Designerul este unul din puținele personaje din lumea mondenă care o cunoaște extrem de bine, cu atât mai mult cu cât a și avut o relație cu blondina în trecut.

Vedeta a spus că Bianca este mofturoasă, iar pentru că i s-au călcat tabieturile în picioare, a început să aibă reacții uimitoare cum au fost cele prezente în emisiunea de supraviețuire.  Din păcate, Andreea Bălan a fost una din vedetele care i-au atribuit critici imense după ieșirea necontrolată.

Cătălin Botezatu, reacție după ce Bianca Drăgușanu a înjurat la Asia Express

Eu cred ca existau două posibilităţi. Ori se va descurca de minune, ori își băga picioarele. Ea a ales a doua variantă. Din câte o știu, i-a mirosit ei ceva acolo, așa că și-a băgat picioarele! Este mofturoasă şi îi place luxul. În plus, comparativ cu altele, nu avea de ce să stea la Asia Express dacă nu-i convina, că n-are nevoie de prea multă publicitate, e oricum mereu în centrul atenţiei„, a declarat designerul, pentru WOWbiz.ro.  

Cătălin Botezatu, reacție după ce Bianca Drăgușanu a înjurat la Asia Express
Cătălin Botezatu, reacție după ce Bianca Drăgușanu a înjurat la Asia Express

Cătălin Botezatu a reacționat la episodul plin de înjurături al Biancăi Drăgușanu de la TV, din cadul emisiunii Asia Express. Blondina nu a mai reușit să-și țină în frâu trăirile, așa că, supărată foc, a uitat de camere și a început să înjure ca un birjar, așa cum a spus Andreea Bălan. Cântăreața a criticat-o pe un site de socializare pentru atitudinea nesocotită pe care a avut-o. „– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după 
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo 
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleza) și să inventezi niște cuvinte complet aberante . Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.  O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute.  De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a fost mesajul artistei către Bianca Drăgușanu, după ce a înjurat nevoie mare în cadrul concursului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×