Bianca Drăgușanu, ironizată de un coleg de la Antena 1, după ieșirile de la Asia Express

Bogdan Solomon   
în Bianca Dragusanu
15/02/2019, 15:22
Bianca Drăgușanu, ironizată de un coleg de la Antena 1, după ieșirile de la Asia Express
Bianca Drăgușanu, criticată de colegii de trust

Bianca Drăgușanu nu se dezminte. Angrenată în lupta pentru marele premiu pus în joc la Asia Express, vedeta a „reușit” isprava de a se certa cu toată lumea pe perioada filmărilor show-ului difuzat de Antena 1. Nemulțumită de condițiile grele și gradul înalt de dificultate a probelor pe care este nevoită să le parcurgă, frumoasa blondă a adresat cuvinte injurioase tuturor celor din jur. Reacțiile sale vulgare nu au rămas fără ecou, însă.  Florin Ristei,  colegul Biancăi Dragușanu de la Antena 1, nu ezită să o taxeze pemtru atitudinea sa. Cântărețul a ironizat-o pe blondă chiar în direct, în emisiunea pe care o prezintă alături de Diana Munteanu.

Solitul trupei FreeStay și coprezentator al emisiunii Prietenii de la 11, a răspuns provocării lansate de colega sa, Diana Munteanu. Ristei a fost rugat să comenteze show-ul Asia Express. Cum a auzit de Bianca Drăgușanu și de lamentările ei legate de condițiile proaste de viață pe perioada filmărilor desfășurate în India, Florin Ristei nu a ratat ocazia de a înțepa pe blondină. „Nu cred că acolo sunt condițiile de viață atât de rele, i-ar fi mai rău în căminele studențești de la noi din țară. Acolo, sunt tineri care trăiesc și cu mai puțin de un euro pe zi” , a spus artistul.

Vedetele nu o iartă pe Bianca Drăgușanu pentru comportamentul de la Asia Express

Florin Ristei nu este singura vedetă care o taxează pe Bianca Drăgușanu pentru atitudinea sa din timpul show-ului Asia Express. Andreea Bălan a lansat la rândul ei un atac subtil, nemulțumită de limbajul suburban al blondinei. Mă uit la Asia Express România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar: -nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după;  -nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo;  -nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante

Andreea Bălan a taxat-o și ea pe Bianca Drăgușanu
Andreea Bălan a taxat-o și ea pe Bianca Drăgușanu

.Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (dincolo de înțelegerea mea n.r). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a reacționat cântăreața în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×