Casă jefuită de hoți, la câteva ore după ce tata și cei doi copii au murit într-un accident. În ce lume trăim?

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 08:56
Casă jefuită de hoți, la câteva ore după ce tata și cei doi copii au murit într-un accident. În ce lume trăim?
Locul unde au pierit un tată, alături de copiii săi

O casă a fost jefuită de hoți, la câteva ore după ce tata și cei doi copii au murit într-un accident. Toți românii, după aflarea acestui incident se întreabă ”în ce lume trăim?”. O întreagă familie a pierit într-un accident rutier de lângă Calafat. Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, oamenii legii au fost sesizați în dimineața de duminică. Se pare că fratele bărbatului decedat în teribilul accident a făcut apelul. Din informațiile oferite de reprezentanții IPJ, ușa locuinței a fost forțată, semn că a pătruns cineva.

Ulterior s-a observat și lipsa unor bunuri. Hoții au furat din casa bărbatului decedat în accidentul de lângă Calafat un laptop, însă acesta este singurul bun depistat. Rudele acestuia vor fi contactate în legătură cu acest aspect. În prezent, anchetatorii au deja câțiva suspecți, iar cercetările pentru aflarea autorului faptei continuă. Vă reamintim că accidentul s-a produs înseara de sâmbătă, 2o octombrie, lângă Calafat.

Casă jefuită de hoți, la câteva ore după ce un tată și copiii săi au murit într-un accident

Șoferul mașinii, un brăbat în vârstă de 47 de ani conducea spre Craiova când, într-un anumit punct, acesta a pierdut controlul volanului. În automobil se aflau și o femeie în vârstă de 38 de ani și doi copii, un băiat de 10 ani și o fată de doar 14. După ce bărbatul a pierdut controlul autovehiculului, s-a lovit de o semiremorcă ce era tractată de un autotractor. În acel moment, ele erau staționate în afara carosabilului. În urma impactului teribil, toți cei aflați în mașină au murit.

casa tatălui care a murit impreună cu copiii său într-un accident a fost jefuita
Locul accidentului care s-a petrecut lângă Calafat

Reprezentanții IPJ au anunțat că șoferul autotractorului nu este rănit. ”Un bărbat de 47 de ani din Maglavit, conducea sâmbătă noaptea un autoturism pe DN 56, în afara localităţii Calafat, direcţia Calafat către Craiova. Din cauza vitezei, a pierdut controlul autoturismului şi a lovit o semiremorcă tractată de un autotractor, care era staţionat parţial în afara părţii carosabile. Şoferul autotractorului este un cetăţean bulgar de 50 de ani, care nu este rănit”, informează autoritățile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×