Carmen Iohannis nu s-a prezentat la audierile de astăzi! Cum și-a motivat absența

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/11/2018, 12:03
Carmen Iohannis nu s-a prezentat la audierile de astăzi! Cum și-a motivat absența

Carmen Iohannis nu s-a prezentat astăzi la audierile procurorilor de la Parchetul General. Prima doamnă a României le-a transmis procurorilor și judecătorilor de la Parchetul General, prin fac, că nu se va prezenta la audierea de astăzi.  Motivația fiind o vizită de stat în Marea Britanie, alături de Klaus Iohannis, potrivit unoe reprezentanți ai Parchetului instanței supreme, citate de către HotNews,

„Eu nu am niciun dosar. Toate s-au clasat. Aceste clasări nu s-au facut pentru că mă cunosc eu cu procurorul Lazăr 1 sau cu procurorul Lazăr 2. S-au clasat pentru că nu există fapte. Eu știu foarte bine ce am făcut și la primărie, și înainte de primărie, și la Președinție. Eu nu am comis niciodată o ilegalite sau vreo faptă penală, lucru la fel de adevărat și pentru soția mea, Carmen”, declara președintele Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a absentat la audierile Parchetului General

Soția lui Klaus Iohannis, Carmen, a fost citată să se prezinte astăzi, 15 noiembrie, la Parchetul instanței supreme. Publicația Lumea Justiției a depus o plângere penală la DNA împotriva soților Iohannis și a notarului Ioan Bastea, iar faptele sesizate sunt abuzul în serviciu, spălare de bani, fals, și grup infracțional organizat pentru obținerea nelegală a 320.000 de euro.
„În ultimii 14 ani, soţii Iohannis şi Ioan Bastea au câştigat câte 320.000 euro (640.000 euro în total) din închirierea acestui spaţiu comercial, potrivit contractelor de închiriere. Astfel, trei din cele şase „case”, câte sunt consemnate, în total, în declaraţia de avere a numitului Klaus Werner Iohannis, au fost cumparate cu banii proveniţi din închirierea acestui spatiu comercial, patru din cele şase „case” ale preşedintelui României – cele trei menţionate mai sus şi spatiul comercial de sine stătător – au o origine juridică considerată de instanţe ilegală”, arată luju.ro în plângere.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×