Carmen Iohannis a ieșit cu elevii la teatru! Ce ținută a ales soția lui Klaus Iohannis

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
21/01/2019, 11:00
Carmen Iohannis a ieșit cu elevii la teatru! Ce ținută a ales soția lui Klaus Iohannis GALERIE FOTO
Carmen Iohannis a ieșit cu elevii la teatru! Ce ținută a ales soția lui Klaus Iohannis

Carmen Iohannis și-a scos elevii la teatru. Prima doamnă a fost la eveniment alături de ambasadorul Germaniei la Bucureşti. Carmen Iohannis a purtat o ținută specială, o rochie midi, cambrată de un roșu aprins, care a atras toate privirile. Ieșirea la teatru alături de elevi a fost făcută publică de Carmen Iohannis pe contul său de pe o rețea de socializare. Vezi mai multe imagini cu soția președintelui Klaus Iohannis și ținuta sa, în GALERIA FOTO de mai sus!

Carmen Iohannis a mers la teatru alături de elevii săi, dar și de ambasdorului Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, şi de soţia acestuia. Alături de prima doamnă a României  au mai apărut în fotografia postată de aceasta pe Facebook și  directorul Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac. Doamna Iohannis a atras toate privirile la eveniment cu rochia sa roșie.

Carmen Iohannis a ieșit cu elevii la teatru! Soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie midi, cambrată, la care a accesorizat o curea subțire

Șotia președintelui Klaus Iohannis a făcut senzație la teatru, unde și-a dus elevii. Ea a postat o imagine pe o rețea de socializare în care apare într-o ținută elegantă. Carmen Iohannis a purtat o rochie midi, cambrată, la care a accesorizat o curea subțire, în talie. Soția președintelui a fost atracția evenimentului. Ea a avut și un mesaj care a însoțit postarea. „Prima ieşire la teatru cu clasa a IX-a. Să ne apreciem cultura, ea este identitatea noastră în universalitate!”, a scris Carmen Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Fotografia postată de Carmen Iohannis, după ieșirea la teatru

Prima doamnă este dirigintele unei clase a lX-a la Colegiul „Gheorghe Lazăr”. Alături de Carmen Iohannis apare și ambasadorul Germaniei la București, Cord Meier-Klod și soția acestuia. Zilele trecute oficialul german a fost filmat în timp ce rostea în limbile germană și română poezia „Revedere” a lui Mihai Eminescu. El a inaugurat, în curtea clădirii ambasadei pe care o conduce, și a lucrare de artă, care reprezintă stilizat drumul Dunării, de la izvor, din Munții Pădurea Neagră, până în România la locul de vârsare, Delta Dunării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×