Carmen Brumă, în rochie de mireasă. Cum își promovează noua afacere

Carmen Brumă a îmbrăcat rochia de mireasă! Nu, nu pentru că s-a căsătorit, ci pentru un shooting. Carmen Brumă s-a lansat în afaceri! Partenera lui Mircea Badea a intrat și ea în industria health food și a nutriției. Carmen a lansat un program de slăbit pe care-l promovează la târgurile de nunți.

„Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă, program online de slăbit disponibil pe www.carmen-bruma.ro”, a scris Carmen Brumă pe contrul său de socializare. Aceasta este constant preocupată de înfățișarea sa, iar secretul trupui de zeiță pe care-l are a fost devăluit viitoarelor miresici, dar și gravidelor. „Dragi gravide actuale sau viitoare, am pentru voi pe site un program pentru controlul greutății în sarcină! 9 luni, peste 300 de zile de meniu diferit plus toate sfaturile care mi-au fost de ajutor în perioada sarcinii”, transmite Carmen Brumă.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de peste 15 ani

Carmen Brumă s-a lansat în afaceri!

Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă, iar fanii au „bombardat-o” cu mesaje de apreciere, dar și cu întrebări mai puțin plăcute pentru frumoasa vedetă: „ Arăti splendid ! De la aceste ședințe foto cu rochiile acestea superbe , nu ti-a încolțit o mică idee de a îmbrăca preferată ta în cadrul unei ceremonii oficiale ?”, a întrebat-o o fană pe Carmen Brumă.

Pasionată de nutriție, Carmen a scris o carte ce se adresează gravidelor și viitoarelor gravide. Aceasta le învață pe mămici cum să își mențină silueta printr-o dietă echilibrată. Carmen Brumă este într-o relație cu Mircea Badea de foarte mulți ani, iar cei doi au împreună un băiețel. „Ești o femeie de nota 10+, într-un cuvânt, adorabilă, nu alături, ci mâna-n mâna cu Mircică -pe care-l iubesc, și copilul dulce. Viața frumoasă!”

Carmen Brumă s-a pozat așa, invitând viitoarele mirese să îi urmeze dietele

Carmen Brumă a avut 90 de kilograme

Carmen Brumă a mărturisit într-o emisiune că este bucuroasă că a avut probleme cu greutatea la un moment dat în viață:

„Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiut că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme.

Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi. M-am înfometat şi apoi am ţinut dietă. Apoi am încercat să învăţ şi să văd ce pot să fac să slăbesc. Dacă vedeam într-o vitrină prăjituri sau ciocolată îmi dădeau lacrimile pentru că nu aveam voie să mănânc”, a declarat Carmen Brumă.