Care sunt numerele extrase cel mai des la loto 6 din 49. Ghidul norocoșilor!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/01/2019, 16:26
Care sunt numerele extrase cel mai des la loto 6 din 49. Ghidul norocoșilor!
Iată numerele exrase cele mai des la Loto 6 din 49

Ani la rând, unul dintre numerele extrase cu frecvență la categoria I a jocului Loto 6 din 49 a fost 13. Între timp, statistica s-a schimbat, astfel că numărul considerat norocos din cele șase este altul. Potrivit statisticilor Loteriei Române, numărul 36 este pe primul loc în clasamentul celor noroscoase.

Potrivit datelor Companiei Naționale Loteria Română SA, din anul 2005 până în prezent au fost date aproape cele mai multe premii, iar în anul 2010 câștigându-se cel mai des potul cel mare, adică de șapte ori. În 2005 și 2008, ambițioșii care își tot încearcă norocul au folosit o combinație de numere câștigătoare, ele fiind, la acea dată: 22, 49, 18, 7, 47, 6.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Numerele extrase cel mai des la loto 6 din 49:

 • numărul 36 extras de 188 ori
 • numărul 13 extras de 182 ori
 • numărul 33 extras de 179 ori
 • numărul 6 extras de 179 ori
 • numărul 5 extras de 177 ori
 • numărul 9 extras de 175 ori
 • numărul 17 extras de 172 ori
 • numărul 48 extras de 172 ori.

Ghidul norocoșilor. Cum să câștigi la loto

 • E de preferat să alegi de fiecare dată alte numere. Nu alege combinații aleatorii sau numerele din agenție extrăgând din bolul cu jetoane, ci alege numere pe care le consideri câștigătoare în acel moment.
Care sunt numerele extrase cel mai des la loto 6 din 49. Ghidul norocoșilor!
Ani la rând, unul dintre numerele extrase cu frecvență la categoria I a jocului Loto 6 din 49 a fost 13
 • Evită numerele consecutive ori din aceeași categorie, căci, statistic, de foarte puține ori au fost văzute la extragerile loto numere consecutive într-un număr mai mare de 3.
 • Nu te opri cu gândul doar la numerele cu o semnificație deosebită. Îți poți crește șansele de câștig dacă mergi și pe altă variantă, evitând să alegi numerele legate de o anumită dată.

Povestea incredibilă a unui câștigător la Loto

Arnim Randass(2007)- nu i-a spus soției că a câștigat la Loto-În anul 2007, americanca Donna Compbell a început să fie suspicioasă în privința soțului ei, moment în care a decis să renunțe la conexiunea telefonică și la televizor. Cu trecerea timpului, mai tare s-a adâncit suspiciunea, iar atunci a descoperit o scrisoare care spunea că soțul și-a achiziționat o locuință nouă.

Care sunt numerele extrase cel mai des la loto 6 din 49. Ghidul norocoșilor!
Potrivit statisticilor Loteriei Române, numărul 36 este pe primul loc în clasamentul celor noroscoase

Astfel a aflat soția lui Arnim de câștigul fabulos de 10,2 milioane de dolari. Mai apoi, a căutat pe Google numele lui și a găsit un comunicat de presă al unei loterii din Florida ce anunța cei 17 câștigători ai jocului de noroc. Printre ei, era, evident, și numele soțului său. Partea sa era de 600.000 de dolari impozabili, iar cum nu a dorit să împartă banii cu nimeni, Arnim Randass a dispărut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×