Cântăreața a murit în timp ce cânta, pe scenă! Ultimele imagini cu ea în viață

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
23/01/2019, 17:43
Cântăreața a murit în timp ce cânta, pe scenă! Ultimele imagini cu ea în viață
O cântăreață s-a stins din viață pe scenă, sub ochii celor veniți la concert!

O cântăreață din Rusia a murit! Aceasta și-a dat ultima suflare chiar pe scenă. Ultimele clipe ale artistei au fost în fața publicului. Cei veniți la concert au rămas speriați de cele petrecute sub ochii acestora.

“Faniya Khalioullova a deschis concertul Ansamblului «The Immersive Stars», unde a fost lider și a căzut dintr-odată în timp ce cânta piesa. Doctorii care au ajuns la fața locului, au spitalizat-o pe actriță, dar, din păcate, nu a fost cu putință să fie salvată. Potrivit medicilor, cauza morții este atac de cord”, potrivit unui mesaj oficial, titrează naaju.com.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

O cântăreață din Rusia s-a stins din viață pe scenă, sub ochii celor veniți la concert!

Cântăreața Faniya Khalioullova și-a dat ultimul suflu pe scenă! Scene înfiorătoare s-au petrecut sub ochii celor veniți la concerte. Pe filmarea în cauză se poate observa cum artista de 53 de ani se prăbușește pe scenă, în timp ce cântă. Aceasta nu a fost doar o cântăreață, a fost și profesor și lider al ansamblului muzical „Kargigach” , ” Unexpected stars ” și național Tatar festivals.

Cântăreața din Rusia care s-a stins pe scenă, în timp ce cânta
Cântăreața din Rusia care s-a stins pe scenă, în timp ce cânta

Întregul oraș este zguduit și șocat de moartea Faniyei. A fost o cântăreață și o profesoară extrem de devotată”,  a spus capul ministerului culturii regionale din Ulyanovsk, Yevgenia Ulyanova.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×