Când se afișează rezultatele pentru concursul Comper 2019

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 17:45
Când se afișează rezultatele pentru concursul Comper 2019 GALERIE FOTO
Rezultatele pentru concursul Comper 2019 vor fi afișate până pe 17 februarie

Concursul Comper 2019 a debutat cu proba la Limba și literatura română, etapa I, pe 18 ianuarie și continuă cu proba la Matematică, etapa I, pe 28 ianuarie. Rezultatele Comper 2019 vor fi afișate pe site-ul concursului pe măsură ce acestea vor fi introduse de către mentori, termenul limită fiind 27 februarie.

Subiectele pentru proba de Matematică vor fi postate pe site-ul Comper 2019 pe 24 ianuarie, după ora 20:00, putând fi imprimate alb-negru. După concurs, elevilor din clasele I – VIII li se vor înmâna subiectele și li se vor păstra doar grilele de răspunsuri pentru a fi corectate. După concurs, mentorii vor prelua grilele elevilor și le vor depune la secretariatul școlii într-un plic sigilat. „Subiectele vor deveni publice, prin afișare pe site-ul concursului, la 3 zile după desfășurarea concursului. Baremul de corectare (grila oarbă) va fi postat pentru descărcare pe site-ul  www.concursurilecomper.ro (Ediția curentă -> Etapa I -> Subiecte și bareme de corectare). Baremul poate fi vizualizat și descărcat numai de către mentori. Baremul devine public, prin afișare pe site-ul concursului, la 3 zile după desfășurare”, anunță organizatorii.

Proba de matematică are loc pe 28 ianuarie 2019
Proba de matematică are loc pe 28 ianuarie 2019

Când se afișează rezultatele pentru concursul Comper 2019

Evaluarea răspunsurilor se va face începând cu ziua de luni după concurs, de către o Comisie de evaluare formată din mentor, un coleg de catedră, directorul/directorul adjunct al unității de învățământ și un reprezentant al părinților desemnat de comitetul de părinți. După fiecare concurs, la nivelul unităților de învățământ vor fi încheiate procese verbale, care vor primi numere de înregistrare. Acestea vor fi păstrate în școli și puse la dispoziția organizatorilor, la cerere. După încheierea procesului de evaluare, mentorii vor intra pe site-ul Comper 2019 și vor introduce rezultatele obținute de elevi.

„Fiecare mentor trebuie să introducă rezultatele elevilor până la 17 februarie 2019, dată după care vor demara înscrierile pentru Etapa a II-a. Rezultatele elevilor se vor afișa pe site-ul concursului pe măsura introducerii rezultatelor de către mentori”, mai anunță organizatorii. În cazul în care mentorii nu vor introduce la timp rezultatele elevilor, aceștia nu își vor putea descărca diplomele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×