Comper 2019. Subiecte și bareme pentru proba de matematică

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 16:51
Comper 2019. Subiecte și bareme pentru proba de matematică GALERIE FOTO
Comper 2019. Subiecte și bareme pentru proba de matematică

Proba de matematică a concursului școlar Comper 2019, etapa I, a fost amânată pentru data de 28 februarie. Participanții sunt elevii din clasa pregatitoare si clasele I-VIII. Oragnizatorii Comper, cel mai mare concurs școlar fără taxă de participare, afișează subiectele și baremele pentru proba de matematică joi, după ora 20:00.

Inițial, proba de matematică fusese stabilită pentru data de 24 ianuarie, însă organizatorii au decis să o amâne pentru data de 28 ianuarie, conform Calendarului Concursurilor Naționale școlare fără finanțare M.E.N. aprobat prin OMEN nr. 3016/09.01.2019, iar elevii și mentorii au fost notificați prin e-mail în legătură cu această schimbare.

Comper 2019. Subiecte și bareme pentru proba de matematică, etapa I

  • Clasa pregătitoare
  • Clasa I
  • Clasa a II-a
  • Clasa a III-a
  • Clasa a IV-a
  • Clasa a V-a
  • Clasa a VI-a
  • Clasa a VII-a
  • Clasa a VIII-a
Proba de matematică are loc pe 28 ianuarie 2019
Proba de matematică are loc pe 28 ianuarie 2019

Subiectele și baremele pentru proba de matematică postate pe site-ul concursului Comper 2019 sunt din anii precedenți, iar organizatorii au anunțat că vor afișa noile subiecte pentru ediția din acest an pe data de 24 ianuarie, după ora 20:00, în timp ce baremele vor fi publicate după trei zile de la încheierea probei. „Subiectele pot fi vizualizate și descărcate numai de către mentorii din școlile care au încheiat Contract de parteneriat cu Fundația pentru Științe și Arte Paralela 45. Subiectele vor deveni publice, prin afișare pe site-ul concursului, la 3 zile după desfășurarea concursului. Evaluarea răspunsurilor conform baremului de corectare se va face începând cu ziua de luni după concurs, de catre o Comisie de Evaluare formată din mentor, un coleg de catedră, directorul/directorul adjunct al unității de învățământ și un reprezentant al părinților desemnat de comitetul de părinți (cu rol de supraveghere a procesului de evaluare)”, transmit organizatorii.

La finalul etapei de evaluare, fiecare mentor trebuie să introducă rezultatele elevilor pe site-ul  www.concursurilecomper.ro  în termen de maxim 10 zile de la data desfășurării concursului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×