Când s-a produs, de fapt, ruptura dintre Bianca și Victor! ”Nu era fericită…”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/06/2018, 17:12
Când s-a produs, de fapt, ruptura dintre Bianca și Victor! ”Nu era fericită…” GALERIE FOTO
Cand s-a rupt, de fapt, relatia dintre Bianca si Victor

Au început să apară primele detalii din separarea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav! Se pare că cei doi au ajuns la separare din cauză că nu se mai vedeau, fiind foarte ocupați cu emisiunile lor TV. Răzvan Botezatu, unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancăi Drăgușanu, a vorbit la TV despre despărțirea care a uimit pe toată lumea! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Ăsta este adevăratul motiv: rutina, obișnuința și faptul că au vieți ocupate. Bianca are un show TV care este după-amiaza, iar Victor seara. Ei practic se întâlneau doar pe holuri, iar acasă… (…). Ideea este că această ruptură nu este acum, ci de ceva timp. Bianca s-a gândit foarte serios la viitorul ei, la viitorul fetiței. (…). A fost o decizie gândită de mult, mult, mult timp, nu de pe o zi pe alta. (…).

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a șocat pe toată lumea

Îmi spunea că nu dorește să se căsătorească pentru că nu știa cum va decurge relația. (…) Victor avea casă cu Anda Adam, care i-a rămas Andei. El s-a mutat la Bianca, care avea casa ei. Victor și-a luat casă de ceva timp, el stătea deja la casa pe care și-o luase. Dar mai erau niște bagaje pe aici pe acolo, au încercat să salveze relația. Dar Victor e la un pas de a se muta definitiv. (…). Nu era fericită. Adică, păreau cuplul perfect, dar niciodată nu e totul roz”, a spus prezentatorul TV Răzvan Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×