Calendar simulare Bacalaureat 2019. În ce zile sunt programate examenele

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 12:25
Calendar simulare Bacalaureat 2019. În ce zile sunt programate examenele GALERIE FOTO
Calendar simulare Bacalaureat 2019

Simularea examenelor de BAC va fi susținută de liceenii de a XI-a și elevii de clasele a XII-a. Calendarul simulării examenelor de Bacalaureat 2019 începe cu simularea probei scrise de Limba și literatura română, în data de 18 martie 2019. Potrivit proiectului de ordin pe care Ministerul Educației este pe care să îl lanseze în dezbatere, simularea la Matematică și la Istorie va fi pe 20 martie.

Calendar simulare Bacalaureat 2019

  • Simularea la Matematică este petru absolvenții claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, pentru cei din filiera tehnologică și pentru absolvenții de la profilul militar și profilul pedagogic, cu specializarea învățători-educatori, din segmentul vocațional.
  • Simularea la Istorie va fi susținută de absolvenții de la profilul umanist din ramura teoretică și pentru toate profilurile și specializările din filiera vocațională, iar excepție de la regulă fac cele de mai sus.
Calendar simulare Bacalaureat 2019. În ce zile sunt programate examenele
Calendarul simulării examenelor de Bacalaureat 2019 începe cu simularea probei scrise de Limba și literatura română
  • Proba de Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică este susținută de elevii de la profilul real din ramura teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale, inclusiv cei de la protecția mediului din ramura tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.
  • Cei care trebuie să se pregătească pentru o probă la Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și Sociologie sunt elevii de la profilul umanist din filiera teoretică, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate ramurile și specializările din filiera vocațională.
Calendar simulare Bacalaureat 2019. În ce zile sunt programate examenele
În data de 29 martie 2019 se vor afișa rezultatele
  1. 18 martie 2019 Simulare Limba și literatura română – scris
  2. 19 martie 2019 Simulare Limba și literatura maternă – scris
  3. 20 martie 2019 Simulare Proba obligatorie a profilului
  4. 21 martie 2019 Simulare Proba la alegere a profilului și specializării – se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a
  5. 29 martie 2019 Afișarea rezultatelor
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×