Câine târât de mașină, pe șosea! Imaginile au scandalizat rețelele de socializare!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/06/2018, 15:12
Câine târât de mașină, pe șosea! Imaginile au scandalizat rețelele de socializare!
Câine târât de mașină, în Harghita.

Imagini cutremurătoare surprinse în Harghita, unde un câine târât de mașină a inflamat rețelele de socializare! Un șofer din comuna Săncrăieni a legat un câine maidanez de o autoutilitară și l-a târât pe șosea. Poliția Harghita s-a sesizat din oficiu în acest caz, după ce imaginile s-au viralizat pe mai mutle grupuri de pe Facebook.

Șoferul din Harghita a chinuit animalul, târându-l pe șosea cu mașina, sub privirile oripilate ale celorlalți participanți la trafic. Potrivit Poliției Harghita, câinele a fost salvat și consultat de către un medic veterinar, acum aflânduse în afara oricărui pericol.

Câinele târât de mașină este în afara oricărui pericol

Poliția Harghita le-a mulțumit oamenilor pentru că au trimis mesaje cu privire la acest caz. ”În cazul filmulețului în care apare un cățel tras de o autoutilitară pe D.N.E. 578, în comuna Sâncrăieni, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de Legea nr. 205/2004 – republicată.Cel în cază a fost identificat de polițiști, este vorba despre un localnic din comuna Sâncrăieni, față de care desfășurăm cercetări și investigații, la finalizare urmând să propunem soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc. Un aspect foarte important este acela că un medic veterinar a consultat cățelușul și i-a acordat îngrijiri de specialitate, acesta fiind în afara oricărui pericol. Vă mulțumim că ne-ați trimis imagini și ne-ați sprijinit să ne sesizăm!”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Harghita.

O masina taraste un caine
Câine târât de mașină, în Harghita!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×