O fetita va primi 10 mii de euro, după ce a fost mușcată de un câine

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
17/05/2018, 17:38
O fetita va primi 10 mii de euro, după ce a fost mușcată de un câine
Despabubire pentru o muscatura de caine

O instanță din județul Galați a acordat depăgubiri de 10 mii de euro pentru o fetiță care a fost mușcată de un câine chiar în curtea Spitalului din orașul Târgul Bujor.

Incidentul a avut loc în anul 2015. Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis ca Roxana Maria Gălii, o fetiţă de opt ani, care a fost muşcată de un câine în timp ce se afla în curtea Spitalului Orăşenesc Târgu Bujor, să primească despăgubiri de 10.000 de euro, într-un dosar în care calitatea de părâţi o au Primăria Târgu Bujor şi primarul oraşului. Decizia nu este însă definitivă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fetița despăgubită după ce a fost mușcată de câine s-a judecat cu primăria și primarul

„Admite în parte acţiunea. Obligă pe pârâţi în solidar la plata către minora Gălii Roxana Maria a sumei de 10.000 euro, cu titlul de daune morale, către Gălii Marian Gigi şi Gălii Alexandrina a sumelor de 1.000 euro cu titlul de daune morale şi de 260 lei, cu titlul de daune materiale. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Galati”, se arată în soluţia pe scurt a instanţei.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×