Brigitte Sfăt, despre motivul divorțului de Ilie Năstase: ”Am vrut să mă arunc de pe pod”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
29/11/2018, 13:16
Brigitte Sfăt, despre motivul divorțului de Ilie Năstase: ”Am vrut să mă arunc de pe pod” GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt a discutat despre divorţul de Ilie Năstase şi a recunoscut că a vrut să se sinucidă!

Brigitte Sfăt a discutat despre divorţul de Ilie Năstase şi momentul în care a avut o cădere şi s-a gândit chiar la sinucidere. Brigitte a avut puterea să vorbească despre cum a vrut să se arunce cu maşina de pe un pod.

”Am avut o ceartă anul trecut cu Ilie, ne-am despărțit atunci și eu am încercat să îmi fac o altă relație. Eram despărțiți atunci, dar relația aia nu a mers, iar eu am făcut greșeala să îi spun lui Ilie ce am vrut să fac și el nu a vrut să treacă peste asta. Eu m-am supărat foarte mult atunci. Am avut, într-adevăr, să mă arunc cu mașina de pe un pod. M-am gândit, într-adevăr, la lucruri mai puțin plăcute. Dar apoi mi-am revenit.”, a recunoscut Brigitte Sfăt, în direct la TV.

Brigitte Sfăt, despre motivul divorțului de Ilie Năstase

Problemele pe care Brigitte şi Ilie Năstase le aveau în mariaj ajunseseră să o consume pe vedeta TV, care a mai vorbit şi în trecut despre suferinţele pe care le-a îndurat: „Am suferit foarte mult că nu m-a lăsat să divorţez! Adică eu am ajuns în stadiul în care am vrut să mă sinucid. Ajungi într-o situaţie în care te gândești că nu mai ai pentru ce sa trăiești, dar mi-am dat seama ca am doi copii și aşa… dar am avut depresii datorită faptului ca nu m-a lăsat să-mi refac viața! Am avut o perioadă foarte zbuciumată, în care am fost foarte îndrăgostită şi nu mi s-a dat divorţul. O parte din mine îşi doreşte ca să simtă și el ce am simţit eu anul trecut! Atât pot să spun. Este un lucru pe care pot să-l spun! O parte din mine doreşte să treacă şi el prin ce am trecut eu anul trecut atât”.

Ilie Năstase, alături de Brigitte Sfăt, înainte de divorţ la un eveniment monden
Ilie Năstase, alături de Brigitte Sfăt, înainte de divorţ

Acum, atât Ilie Năstase, cât şi Brigitte Sfăt, şi-au refpcut viaţa şi sunt implicaţi în relaţii serioase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×