Breaking News. Elena Udrea ar putea fi eliberată!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
26/10/2018, 21:24
Breaking News. Elena Udrea ar putea fi eliberată!
Elena Udrea câștigă bani frumoși din România

Elena Udrea ar putea fi eliberată din închisoare din Costa Rica în care se află în aceste momente. Vești nemaipomentite pentru familia Elenei Udrea. Fosta ministra a Turismului ar putea fi pusă în liberatate, potrivit avocatului său, Veronel Rădulescu. Aflat într-o discuție cu prezentatorul Victor Ciutacu, Veronel Rădulescu a aruncat „bomba”.

Elena Udrea ar putea fi eliberată din închisoarea costaricană

Dar, curioșii acum se întreabă cum arată soacra fostului ministru al turismului și cu ce se ocupă? Se pare că, de-a lungul timpului, cea care i-a ajutat în privința copilului lor nu a fost mama fostului manechin, ci doar mama Elenei Udrea.
Elena Udrea alături de iubitul său, Adrian Alexandrov.
Udrea este la un pas de a fi eliberată din închisoarea costaricană „El Buen Pastor”, iar acest lucru s-ar putea datora faptului că fosta ministră și-a mărit echipa. Aceasta a mai angajat un avocat, care crede că sâmbătă poate fi ziua decizivă, iar Elena Udrea ar putea fi din nou în liberatate.
„Și-a mai angajat un avocat, și-a întărit echipa. Trebuie să primească un răspuns în legărură cu posibilitatea de a reveni alături de copii azi sau mâine. Nu știu dacă Interpol are vreun interes să atace o asemenea decizie. Mai e un termen pe 2 noiembrie, când va fi luat în calcul și statutul de refugiat, și pe cel de mămică”, a spus Veronel Rădulescu la România TV.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×