Brăilean, găsit tranșat în propria sa locuință! Toți credeau că acesta se află în străinătate

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/10/2018, 10:03
Brăilean, găsit tranșat în propria sa locuință! Toți credeau că acesta se află în străinătate
Un brăilea a fost găsit tranșat in propria sa locuinta

Un brăilean a fost găsit tranșat în propria sa locuință! Toți credeau că este plecat în străinătate. Pe numele său Mihalache Lupu, zis ”Meluța”, în vârstă de 54 de ani, gardian, din comuna Viziru a fost găsit fără semne vitale în casa sa. Bărbatul a fost dat dispărut în luna februarie, anul 2017, de către sora sa. În acel moment, anchetatorii au intervievat-o și pe soția sa, mai tânără cu 20 de ani decât el. Femeia le-a spus oamenilor legii că este plecat în străinătate, la muncă. Ba chiar aceasta susținea că ar fi sunat-o cerându-i să părăsească locuința în care stăteau din satul Lanurile. Femeia s-a conformat și a plecat din domiciliul conjugal.

După aproape doi ani de la dispariția lui, timp în care anchetatorii nu au găsit probe concrete, rudele bărbatului au descoperit detalii macabre. În ziua de sâmbătă, 20 octombrie, în jurul ore 18:00, neamurile celui dispărut au găsit în graj membrele inferioare ale bărbatului. Se pare că surorile lui l-au găsit acolo, în timp ce făceau curățenie.

Brăilean, găsit tranșat în propria sa locuință! ”Toți au rămas cu gândul că e plecat în străinătate”

brailean, găsit transat in casa sa
Un brăilean a fost găsit tranșat!

Imediat, rudele au sunat autoritățile. Iar, o dată cu venirea lor la fața locului, aceștia au început din nou ancheta. Potrivit debrăila.ro, în ziua de duminică, data de 22 octombrie, oamenii legii au mai găsit în podul casei și craciul bărbatului de 54 de ani. Actele de identitate ale acestuia era aruncate în WC. După toate indiciile, Mihalache Lupu se pare că a fost tranșat.

Un vecin a oferit mai multe amănunte legate de relația lui cu soția, dar și de locația unde toți credeau că se află bărbatul. ”Toți au rămas cu gândul că e plecat în străinătate. Ea (soția n.r) și-a găsit alt bărbat și s-a mutat din sat. Ei se certau mereu, unii spun că o și bătea. Nici ea nu era prea…nu știu cum să vă spun, lua pastile pentru liniște că era mereu nervoasă. Se băteau și pe uliță. El era foarte gelos, o suna mereu, o controla”, a relatat un vecin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×