Bogdan de la Insula Iubirii i-a dat lovitura de grație lui Hannelore! Gestul care arată că s-au despărțit

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
10/01/2019, 19:17
Bogdan de la Insula Iubirii i-a dat lovitura de grație lui Hannelore! Gestul care arată că s-au despărțit GALERIE FOTO
Bogdan de la Insula Iubirii s-a dat de gol în relația cu Hannelore

Bogdan de la Insula Iubirii s-a dat de gol în relația cu Hannelore! Chiar dacă niciunul dintre foştii concurenţi nu a confirmat că ei s-ar fi despărțit, Bogdan a făcut un gest care a trădat ruptura dintre cei doi. Acum este clar că fiecare a luat pe drumul său.

Bogdan a fost cel care a făcut primul pas. Fostul concurent de la „Insula Iubirii” a luat o decizie care pare sugestivă pentru actuala relație pe care o are cu Hannelore. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună în ultima vreme, iar gestul pe care l-a făcut Bogdan pe o rețea de socializare arată clar că cei doi s-au despărțit. Hannelore Ulrich a fost una dintre cele mai sexy concurente din show-ul Antenei 1, Insula Iubirii, iar înainte de a participa la emisiune aceasta îşi câştiga banii din evenimentele la care participa ca ursitoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gestul care a trădat despărțirea! Cum i-a dat Bogdan de la Insula Iubiri lovitura de grație lui Hannelore

Bogdan de la „Insula Iubirii” le-a arătat fanilor că între el și Hannelore nu mai există o relație. Bogdan se pare că a uitat toate momenele frumoase petrecute împreună alături de Hannelore și a ștears pozele de pe Instagram cu soţia sa.  A mai păstrat doar două poze din luna februarie a anului trecut, când cei doi erau împreună.

Hannelore și Bogdan pe vremea când cuplul era mult mai fericit

Dacă Bogdan a fost tranșant și a arătat că relația nu mai există, se pare că lucrurile nu stau la fel și din partea soției sale. Hannelore a păstrat toate fotografiile în care se află alături de bărbatul pe care l-a ales de soţ. Rămâne de văzut dacă cei doi într-adevăr chiar nu mai formează un cuplu sau dacă au decis doar să ia o mică pauză așa cum s-a tot vehiculat.

Închide ×