Bogdan de la Insula Iubirii i-a dat lovitura de grație lui Hannelore! Gestul care arată că s-au despărțit

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
10/01/2019, 19:17
Bogdan de la Insula Iubirii i-a dat lovitura de grație lui Hannelore! Gestul care arată că s-au despărțit GALERIE FOTO
Bogdan de la Insula Iubirii s-a dat de gol în relația cu Hannelore

Bogdan de la Insula Iubirii s-a dat de gol în relația cu Hannelore! Chiar dacă niciunul dintre foştii concurenţi nu a confirmat că ei s-ar fi despărțit, Bogdan a făcut un gest care a trădat ruptura dintre cei doi. Acum este clar că fiecare a luat pe drumul său.

Bogdan a fost cel care a făcut primul pas. Fostul concurent de la „Insula Iubirii” a luat o decizie care pare sugestivă pentru actuala relație pe care o are cu Hannelore. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună în ultima vreme, iar gestul pe care l-a făcut Bogdan pe o rețea de socializare arată clar că cei doi s-au despărțit. Hannelore Ulrich a fost una dintre cele mai sexy concurente din show-ul Antenei 1, Insula Iubirii, iar înainte de a participa la emisiune aceasta îşi câştiga banii din evenimentele la care participa ca ursitoare.

Gestul care a trădat despărțirea! Cum i-a dat Bogdan de la Insula Iubiri lovitura de grație lui Hannelore

Bogdan de la „Insula Iubirii” le-a arătat fanilor că între el și Hannelore nu mai există o relație. Bogdan se pare că a uitat toate momenele frumoase petrecute împreună alături de Hannelore și a ștears pozele de pe Instagram cu soţia sa.  A mai păstrat doar două poze din luna februarie a anului trecut, când cei doi erau împreună.

Hannelore și Bogdan pe vremea când cuplul era mult mai fericit

Dacă Bogdan a fost tranșant și a arătat că relația nu mai există, se pare că lucrurile nu stau la fel și din partea soției sale. Hannelore a păstrat toate fotografiile în care se află alături de bărbatul pe care l-a ales de soţ. Rămâne de văzut dacă cei doi într-adevăr chiar nu mai formează un cuplu sau dacă au decis doar să ia o mică pauză așa cum s-a tot vehiculat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×