Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la aceeași petrecere! Imagini de la marele eveniment

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
24/06/2018, 18:25
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la aceeași petrecere! Imagini de la marele eveniment GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au participat duminic, 24 iunie 2018, la aceeași petrecere! Totul, după ce au ținut primele pagini ale ziarelor, în această săptămână, odată cu despărțirea lor.

Mai mult chiar, Bianca Drăgușanu a fost la mare în acest weekend, alături de noul iubit. A pus foarte multe poze și filmulețe de acolo, chiar și cadoul primit de la Tristan Tate. Cu toate acestea, în această după-amiază, Bianca și Victor au participat la aceeași petrecere. Ca în fiecare an, Haluk Kurcer, Preşedinte şi Executive Board Member al Kanal D România, și-a aniversat ziua de naștere, iar toate vedetele postului au fost invitate. Cum Bianca și Victor fac parte din ”marea familie”, nu puteau lipsi de la petrecere.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la aceeași petrecere

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au participat împreună la petrecerea organizată de șeful Kanal D. Tristan Tate nu a fost prezent la eveniment, Bianca venind neînsoțită la această aniversare. Din câte se pare, Bianca și Victor nu s-au intersectat la marea petrecere, care a dispus de un spațiu generos. Mai multe imagini puteți urmări în GALERIA FOTO DE MAI SUS.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×