Bianca Drăgușanu și noul iubit, imagini surprinse la Paris! Cât de îndrăgostită este blondina!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
16/10/2018, 18:16
Bianca Drăgușanu și noul iubit, imagini surprinse la Paris! Cât de îndrăgostită este blondina! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu are un nou iubit! Blondina se simte foarte bine în brațele lui!

Bianca Drăgușanu si noul ei iubit! Imaginile cu cei doi au fost surprinse la Paris! Blondina este îndrăgostită lulea de noul partener. După o perioadă în care partea amoroasă a excentricei persoane din lumea mondenă a fost un haos, acum a ieșit și soarele pe strada ei. Aceasta este acum în culmea fericirii, fiind îndrăgostită din nou. Chiar dacă fosta prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine” nu a confirmat zvonurile în privința relației ei cu Alex Bodi, surse din anturajul ei au susținut că se întâlnesc, iar lucrurile merg foarte bine între ei. ”Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult.

Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, susținea acum puțin timp o sursă din anturajul blondinei.

Bianca Drăgușanu și noul ei iubit sunt foarte fericiți împreună!

Bianca Drăgușanu are un nou iubit! Aceasta este extrem de îndrăgostită de Alex Bodi, actualul partener
Imaginea postată de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi, iubitul ei

De asemenea, aceasta a spus și motivele pentru care Bianca nu ar recunoaște încă noua relație. Se pare că toate sunt puse pe seama faptului că va pleca în Asia, participând la o emisiunea televizată, timp de o lună. ”Bianca Drăgușanu nu vrea să-și asume o relație acum, mai ales că va pleca în Asia pentru o lună. Nu poate să spună că intră într-o relație, că mai apoi nu știe ce va fi. Cel mai bine consideră că este să lase lucrurile să vină de la sine”, a completat sursa din anturajul Biancăi Drăgușanu, care a dat câteva detalii despre situația în care se află acum fosta prezentatoare.

Bianca Drăgușanu are un nou iubit! Aceasta este extrem de îndrăgostită de Alex Bodi, actualul partener
Bianca Drăgușanu are un nou iubit! Aceasta este îndrăgostită lulea de partenerul ei

Însă, pe lângă toate presupunerile celor din jur, pentru certitudinile unor informații de la sursele apropiate Biancăi, cel mai bine vorbesc fotografiile. Astfel că, acum au apărut și poze care să dovedească momentele fericite pe care le petrece alături de noul ei partener de viață. Vedeta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, alături de Alex Bodi. Amândoi erau foarte zâmbăreți, semn că le merge foarte bine împreună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×