Bianca Drăgușanu și Anda Adam, colege? Unde le-am putea vedea la TV

Bianca Drăgușanu și Anda Adam vor fi viitoare volege? Se pare că postul Antena 1 are planuri mari pentru ele. Ce este sigur este că fosta soție a lui Victor Slav este în negocieri pentru următorul sezon al unei emisiuni din cadrul postului menționat mai sus.

Blondina, după ce a renunțat la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, ce se difuzează pe Kanal D, a atras privirile multor producători, ce acum au planuri uriașe cu ea. Veștile controversate nu se opresc însă la Bianca. Se pare că și Anda Adam este în negocieri pentru un același show care.

Bianca Drăgușanu și Anda Adam colege?

Bianca Dăgușanu este în negocieri pentru Asia Express, conform unosr surse apropiate vedetei

Amândouă vor să apară în același show! De ceva vreme vuiește zvonul că vestita blondă din lumea Bucureștiului ar fi fost contactată pentru participarea la emisiunea ”Asia Express”. Din spusele ei, ar fi refuza. Însă, din spusele unor surse apropiate, conform Cancan, Bianca este în negocierii termenilor contractului, pe care e sigur că va cere o sumă impresionantă. Potrivit informațiilor actuale din presă, fosta prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine” ar cere pentru fiecare episod în care apare suma de 5.000 de euro.

Dar, de ce ar accepta Bianca o astfel de experientă? Se știe din sezonul trecut că Asia Express este un show în care nu se stă la vilă și nici măcar într-o casă care să aibă toate condițiile. Răspunsul vine de la o sursă apropiată. Se pare că aceasta s-a ambiționat văzând că și prietenele ei au putut să reziste în Asia fără mâncare, bani și acoperiș deasupra capului. ”Dacă Vica şi Daniela Crudu au putut, de ce n-ar putea şi ea? Bianca este o luptătoare şi vrea să-şi depăşească limitele. Momentan, se gândeşte la acest proiect”, a spus o sursă din anturajul vedetei.

Noul sezon Asia Express

Cum pregătirile deja se fac, pentru ca show-ul mult așteptat de români să apară pe micile ecrane în toamnă, fanii Andei Adam trebuie să știe că și ea este în negocieri pentru a apărea în goana după mâncare din cadrul emisiunii. Cântăreața dorește să vină cu soțul ei, Andrei Niculescu. Cei doi sunt în tratative acum cu producătorii. Ce va surprinde cel mai mult, asta dacă cele două vor apărea în același show, este modul în care vor conversa.

Anda Adam, alături de soțul ei, Andrei Niculescu

Asia Express este o luptă pentru supraviețuire, dar va deveni ceva mai mult cu amândouă în el?Jumătate din România știe că o lupă se află și între cele două. Din anul 2012, când Anda Adam s-a despărțit de Victor Slav, Anda Adam a lăsat în urmă cei șase ani petrecuți cu el, pentru a fi fericită din nou. O perioadă nu s-a putut întâmpla asta, mai ales în luna septembrie, a anului 2013. Fostul ei partener de viață a decis atunci să se căsătorească cu cea care i-a devenit și mamă a primului copil, Bianca Drăgușanu. Din acel moment, Anda Adam nu a vrut să audă mai multe despre oricine ar fi în viața lui Victor.