Bianca Drăgușanu aproape goală, pozată în timp ce bea, de Revelion. Imagini incredibile

Bianca Drăguşanu a fost singură de Revelion, după despărţirea de Alex Bodi, chiar de Crăciun. Vedeta TV a mers cu prietenele în restaurant şi s-au distrat până diminaţa, ca să uite de cearta cu ex-ul, de la munte. Aceasta s-a şi pozat pentru prietenii virtuali şi a urcat imaginea cu ea aproape în goală, în timp ce savura o „gură” de şampanie, direct din sticlă (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO).

Pentru că Bodi s-a împăcat imediat cu fosta iubită după despărţirea de Bianca Drăguşanu, aceasta a ales să îşi petreacă noaptea dintre ani alături de cele mai bune prietene. La un moment dat, s-a dovedit un ajutor de nădejde pentru un dintre prietenele sale, după ce aceasta a vrut să-şi schimbe puţin designul salopetei pe care o purta, iar Bianca a intervenit imediat şi i-a tăiat mânecile cu foarfeca, în baia localului în care s-au distrat de Revelion.

Bianca Drăgușanu aproape goală, pozată în timp ce bea, de Revelion

Dansurile au continuat iar cele trei prietene foarte bune s-au distrat până dimineaţă, aşa cum se cade să se întâmple în noaptea dintre ani. Nu au mai contat nici relaţiile şi nici despărţirile recente, ci doar prezentul.

Aşa s-a pozat Bianca Drăguşanu în debutul Anului Nou, în baia sa, acoperită doar de un prosop, în faţa oglinzii

Alex Bodi, fostul său iubit, s-a împăcat acum cu Iulia, după cum dezvăluia un apropiat al acestuia: “Alex nu a fost căsătorit niciodată. El a avut o relație de foarte mulți ani în Spania, în Madrid, acolo unde a cunoscut-o pe Raluca. Cei doi au avut o relație foarte lungă, undeva la 6-7 ani, din iubirea lor a rezultat fetița pe care ați văzut-o în pozele Biancăi.

Dar există și al doilea copil a lui Alex, care este în Germania. Se numește Selena, pe care o are cu fosta lui iubită din Germania. Aceasta se numește Iulia”, a mărturisit unul dintre prietenii lui Alex Bodi, potrivit cancan.ro