Ce se întâmplă în aceste momente cu trupul Israelei. Declaraţiile avocatei care a găsit-o moartă

Raluca Ogaru   
în Reality show
11/03/2018, 18:07
Ce se întâmplă în aceste momente cu trupul Israelei. Declaraţiile avocatei care a găsit-o moartă GALERIE FOTO

Până când copiii Israelei vor ajunge în ţară, reprezentanta acesteia este avocata Rodica Bucur. Aceasta a declarat pentru agenţia de ştiri Mediafax că face procedurile pentru transportul corpului neînsufleţit.

„În prezent, desfăşurăm procedurile pentru obţinerea actelor pentru transportul corpului neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia doreşte să o înmormânteze, ea având dublă cetăţenie, română şi israeliană. Trupul neînsufleţit al Israelei se află în prezent la INML şi încă nu se ştie cauza decesului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Rodica Bucur.

Până la momentul redactării acestei ştiri, nicio rudă de-ale Israelei nu şi-a făcut apariţia la casa păzită de poliţişti. Singura persoană pe care am descoperit-o, dar care nu este direct vizată în această problemă, este nepoata Israelei, militar în armata israeliană, pe care v-am prezentat-o aici. În ultimele luni de viaţă, Israela se simţea tot mai rău, aşa că evita să mai iasă din casă. Femeia de afaceri avea 70 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×