Ultimele imagini cu Israela în viaţă: ”Nu primesc pe nimeni la mine!”

Raluca Ogaru   
în Reality show
11/03/2018, 15:03
Ultimele imagini cu Israela în viaţă: ”Nu primesc pe nimeni la mine!” GALERIE FOTO
Israela a murit singură şi mulţi au spus că a fost abandonată. În realitate, ea s-a izolat voit de toţi cei dragi, parcă ferindu-i să o vadă cum suferă. Femeia suferea de astm şi nu putea nici măcar să meargă mai mult de 30 de paşi, după cum a recunoscut în ultima sa apariţie.

”Simţeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK”, declara, la momentul respectiv, Israela.

În data de 9 martie, avocata sa şi echipele de intervenţie chemate la faţa locului au găsit-o pe Israela fără suflare, în baia locuinţei. Aceasta era întinsă pe gresie, iar trupul ei prezenta urmele unei morţi care a survenit cu ceva zile mai înainte. În apariţiile din ultimul an, însă, Israela vorbise de sinucidere, dar avocata sa a spus că era o femeie puternică şi că exclude această variantă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×