Atentat la Atena: un polițist a fost rănit de un dispozitiv exploziv

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/12/2018, 09:46
Atentat la Atena: un polițist a fost rănit de un dispozitiv exploziv
ULTIMĂ ORĂ Atentat la Atena

ULTIMĂ ORĂ Atentat la Atena. Un dispozitiv exploziv a rănit un polițist care se afla în fața unei biserici din centrul Atenei, joi dimineață. Conform televiziunii de stat ERT, ofițerul a fost dus la spital, iar poliția a înconjurat zona. De asemenea, un ofițer, ce a refuzat să fie identificat, a declarat că omul legii a văzut o cutie în fața intrării lăcaului de cult și i s-a părut bizară.

Explozia a fost una extrem de puternică, ofițerul fiind rănit în față și pe mâini. ” Polițistul a văzut o cutie în fața intrării în biserică și a i s-a părut ciudat. Explozia nu a fost puternică, ofițerul a fost rănit în față și pe mâini ”, a declarat un oficial al poliției.

În urma atentatului la Atena, un polițist a fost rănit de un dispozitiv exploziv

Atentat la Atena: un polițist a fost rănit de un dispozitiv exploziv
Conform televiziunii de stat ERT, ofițerul a fost dus la spital, iar poliția a înconjurat zona

De altfel, nu a existat niciun apel de avertizare că dispozitivul ar putea exploda, conform spuselor oficialului. În acest moment, poliția verifică camerele de supraveghere din zonă. Totodată, atacurile la scară mică asupra întreprinderilor, clădirilor de stat, poliție și politicieni nu sunt neobișnuite în Grecia. Aceasta are o istorie lungă de violență politică.

-ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE-

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×