Asia Express. Apariție surpriză în show-ul de la Antena 1. Cine a mers în India. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 19:30
Asia Express. Apariție surpriză în show-ul de la Antena 1. Cine a mers în India. FOTO GALERIE FOTO
Apariție uimitoare la Asia Express!

Valentin Butnaru și-a făcut apariția în Asia Express! Surpriza a venit în ediția celei de-a șasea etape din show-ul de aventură, difuzat de Antena 1, în cursul zilei de duminică, de la orele 20:00. Cele șase echipe rămase în cursă au de depășit obstacole de neimaginat și curse din ce în ce mai dificile. „Curat, perfect, în tot ce înseamnă India el vine ca un bibelou!”, vor spune concurenții la vederea prezentatorului de la Observatorul 12-14.

Valentin Butnaru, surpriza de la Asia Express!

Echipele rămase în joc la Asia Express au avut parte de o vizită surpiză de la nimeni altul decât Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1. Acesta va ajunge în India, în ediția de azi, 17 martie. La patru ace, așa cum este obișnuit, va fi o vedere de neimaginat pentru concurenții care se îmbracă extrem de lejer pentru a se putea desfășura mai bine în cursele show-ului. „Niciodată nu mi-aș fi imaginat că voi merge în spatele unei camionete într-un costum, cu troller-ul după mine, mai ales în India. Îmbrăcat la patru ace, încercând să fac autostopul, nici nu am avut timp să realizez că îmi este cald. În Asia Express este mult mai greu decât m-am gândit”, va mărturisi prezentatorul.

Tot în această duminică, de la 20:00, participanții vor întâmpina probleme din cauza culturii localnicilor din India, astfel că vor fi nevoiți să învețe să scrie, să vorbească și să citească în limba tamil. „Este foarte greu, nici nu poți măcar să pronunți. Eu abia țin minte numele unui oraș”, va afirma Cocuța.

Valentin Butnaru, surpriza de la Asia Express
Valentin Butnaru, surpriza de la Asia Express

Asia Express, provocare de neimaginat

Concurenta Ana Morodan a dezvăluit faptul că a ajuns la cabinetul unui psihiatru după competiția acerbă. ”Am făcut stres post-traumatic, conform psihiatrului. Am crezut că mi-am pierdut și mintea în India, nu doar kilograme. Mi-a zis că am fost foarte epuizată înainte să plec (sindromul burn out)… Mi se părea că vorbește o voce cu mine, că sunt atacată energetic.. (…) Asia Express este cea mai dură și șocantă experiență pe care am trăit-o vreodată”, a declarat vedeta pentru revista Viva!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×