Andreea Mantea a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Victor Slav!

Claudiu Ilie   
în Andreea Mantea
02/07/2018, 17:08
Andreea Mantea a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Victor Slav! GALERIE FOTO
După terminarea materialului respectiv, Andreea Mantea a revenit în platoul emisiunii, fără a da vreo explicație fanilor ei și ai emisiunii de can can pe care o prezintă, alături de Victor Slav.

Le stă bine împreună, se înțeleg bine, dar Andreea Mantea a vorbit despre relația pe care o are cu Victor Slav! Prezentatoarea de televiziune a vrut să oprească toate bârfele apărute în presă. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Voluptoasa brunetă a decis să vorbească deschis despre zvonurile care se vehiculează în mass-media, mai ales după ce Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au despărțit.

Andreea Mantea despre relatia cu Victor Slav. ”Suntem colegi de platou”

„Între mine și Victor Slav nu există nicio altă legatură în afară de cea profesională! Nu am avut, nu avem și nici nu o să avem o relație, pentru că nu este cazul! Suntem colegi de platou, la o minunată emisiune, unde facem o treabă foarte bună împreună! Doar atât!”, a declarat Andreea Mantea, pentru Wowbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×