Andreea Mantea a venit în România, din cauza unei probleme de sănătate

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/01/2019, 13:46
Andreea Mantea a venit în România, din cauza unei probleme de sănătate
Andreea Mantea, nouă vizită în România! De ce suferă aceasta?

Andreea Mantea a venit din nou în România, doar pentru câteva zile, pentru a-și rezolva o problemă de sănătate. Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a mărturisit motivul pentru care a venit din nou în vizită. De asemenea, frumoasa brunetă a povestit încă o dată cum fiul său, David, își dorește din ce în ce mai tare să plece din Istanbul. Aceasta a plecat în urmă cu ceva timp în experiența vieții sale ca om de televiziune, în cadrul unui proiect cu și despre iubire.

„Eu o iau razna când mă plictisesc. Am avut mai mult timp liber şi ce era să fac. Am tot dus copilul peste tot. Am zis că vreau să ajung în locul unde s-a filmat Dragoste infinită. Am încercat de două ori, dar nu am avut noroc! Un coleg mai îndrăzneţ. Am plecat cu el în căutarea lui Kemal, mă rog, în locurile unde s-a filmat Dragoste infinită. (…) Am început să tremur, să plâng! Plângeam de emoţii!”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea, din nou în România, din cauza unei probleme de sănătate!

Prezentatoarea de televiziune a venit zilele trecute în România la medicul său, pentru a-și rezolva o problemă. „Mi-e greu să vorbesc, am o problemă cu o măsea. Am zis că tot o să vin să-mi repar dantura, să-mi salvez măseaua. Am venit, dar am venit prea târziu. Domnul doctor mi-a zis că nu mai poate fi salvată. Am avut dureri groaznice. Mi-a scos-o. Acum trebuie implant… Sau nu. Mi-a făcut anestezie, am făcut calmante, m-a durut de am zis că mor”, a explicat Andreea Mantea.

Andreea Mantea. nouă vizită în România! Problemele de sănătate au întors-o în țară
Andreea Mantea. nouă vizită în România! Problemele de sănătate au întors-o în țară

De asemenea, brunetă a mai vorbit și despre faptul că David în continuare să vină acasă. „El vrea acasă, îl înțeleg. Și eu vreau acasă. Îmi e dor de toată lumea. Chiar și de traficul de aici. E bine acolo, e foarte frumos. Ce mă întărește pe mine e acest proiect, în care a început să se vadă dragostea, de-aia are și succes.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×