Andreea Cosma a răbufnit, în scandalul arestării lui Onea și Negulescu: Nu au imunitate!

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 15:37
Andreea Cosma a răbufnit, în scandalul arestării lui Onea și Negulescu: Nu au imunitate! GALERIE FOTO
Andreea Cosma a răbufnit, în scandalul arestării lui Onea și Negulescu: Nu au imunitate!

Andreea Cosma spune că CSM știe ce are de făcut în scandalul arestării procurorilor Onea și Negulescu. Deputatul PSD spune că cei doi sunt ca orice oameni simpli, nu au imunitate, iar arestarea lor n-ar trebui să fie o problemă. Andreea Cosma  a fost azi  la Parchetul General, pentru a depune o plângere împotriva procurorilor de la DNA Ploieşti, Lucian Onea și  Mircea Negulescu, zis și „Portocală”.

Andreea Cosma a fost anchetată de cei doi procurori în dosarul Ciuperceasca. Ea a fost condamnată, pe 4 decembrie 2018, de instanţa supremă, la o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu. Cei doi procurori care au lucrat la DNA Ploiești sunt cercetaţi acum pentru mai multe fapte, între care şi constituire de grup infracţional organizat. „Am făcut altă plângere penală, în care am calitatea de persoană vătămată împotriva a trei procurori care au contribuit la întocmirea rechizitoriului meu, cu care mă judec la Înalta Curte, și a experților care au calculat prejudiciul. Savu Alfred, Lucian Onea și Mircea Negulescu, plus doi experți”, a spus Andreea Cosma.

Andreea Cosma despre posibila arestare a procurorilor Onea și Negulescu: „Nu au imunitate, deci sunt cetățeni ca noi toți”

Andreea Cosma nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa celor doi procurori, când a fost întrebată ce șanse sunt ca ei să fie arestați. „Nu pot să spun eu ce aviz a dat CSM, dar pot să spun două lucruri: nu au imunitate, deci sunt cetățeni care au același drepturi ca noi toți și sunt toți egali, cum li s-a cerut la politicieni și oameni de afaceri și la oameni simpli arestarea, și ei beneficiază de același tratament. În cazul Alinei Bica, doamna Kovesi s-a prezentat personal la CSM să ceară avizul de arestare și a durat o oră. Bănuiesc că și CSM știe cum știe toată țara ce s-a întâmplat cu acești procurori”, a spus Andreea Cosma, la sediul Parchetului General.

Procurorii Mircea Negulescu și Lucian Onea, au fost propuși spre arestare CSM-ului

Arestarea fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi a fostului procuror Mircea Negulescu se pare că au fost cerute de procurorul Adina Florea, în dosarul în care ei sunt cercetaţi pentru mai multe fapte, între care şi constituire de grup infracţional organizat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×