Andreea Berecleanu, mesaj emoționant: ”Habar nu am dacă psihologii sunt de acord!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
03/11/2018, 18:56
Andreea Berecleanu, mesaj emoționant: ”Habar nu am dacă psihologii sunt de acord!” GALERIE FOTO
Andreea Berecleanu a transmis un mesaj despre copiii ei, recunoscând că nu știe dacă pishologii sunt de acord cu tactica ei

Andreea Berecleanu a postat un mesaj emoționant, care însă îi va uimi pe fani. Cunoscută drept o mamă devotată și o soție model, vedeta TV a dezvăluit un obicei care, recunoaște ea, nu știe dacă este admis de psihologi. Totul are legătură cu modul în care își crește copiii, desigur, însă mulți dintre noi suntem tentați să facem ca ea.

Într-adevăr, există multe vedete care pretind că își cresc copiii ”după carte”, dar numai ele știu ce este cu adevărat în căminul lor. Andreea Berecleanu a preferat să recunoască fără ocolișuri cum se comportă cu copiii ei, atunci când merge la o petrecere. Prezentatoarea de la Antena 1 are doi copii cu Andrei Zaharescu: Eva, de 17 ani, și Petru, de 12 ani.

Andreea Berecleanu adoră să danseze la nunți, învățându-i și pe copiii ei să se distreze la maximum
Andreea Berecleanu adoră să danseze la nunți, învățându-i și pe copiii ei să se distreze la maximum

Andreea Berecleanu recunoaște că nu ține cont de sfaturile psihologilor

Andreea Berecleanu, departe de a contrazice vreun specialist, a recunoscut că ea merge la petreceri cu copiii ei și i-a învățat pe aceștia să danseze cât mai mult. În urmă cu puțin timp chiar, vedeta a fost fotografiată la o nuntă, la care a îmbrăcat o rochie verde care îi venea perfect și care i-a scos în evidență silueta în timp ce dansa de mama focului.

”Am crescut intr-o familie unde se canta si se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica in suflet, auzeam pasii de dans in vis. Asa i-am crescut si pe copiii mei. Danseaza la toate petrecerile si la toate nuntile, stau negresit pana dimineata, adorm pe unde apuca, fericiti. Asa cum si eu, pe vremuri, in drumul inapoi spre casa de la vreo petrecere, puneam capul pe bancheta din spate a Daciei anilor ‘80 si eram cel mai fericit copil din lume. Habar nu am daca e bine sau nu, daca psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament. Ceea ce stiu este ca dragostea parintilor mei si a mea pentru copiii mei, dorinta de a se bucura alaturi de noi, ii hraneste ca adulti. Si, din cand in cand, isi iau din aceste rezerve de fericire. #love ❤️”,  a scris Andreea Berecleanu în dreptul imaginilor postate pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×