Andreea Bălan s-a tuns și are un look nou! Cum arată acum

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
05/10/2018, 18:52
Andreea Bălan s-a tuns și are un look nou! Cum arată acum GALERIE FOTO
Andreea Bălan nu mai arată așa, artista s-a tunsi și s-a vopsit și are un look nou

Andreea Bălan (34 de ani) și-a uimit fanii după ce s-a tuns și s-a etalat cu un look cu totul nou. A avut și o ocazie specială pentru asta: a lansat un nou videoclip, iar totul a fost întâmpinat de un aer fresh, care vrea să arate altceva decât s-a mai văzut până acum în România. ”Pe drum” este o melodie pe care Andreea Bălan a scos-o în colaborare cu Edward Sanda și care are potențial să devină hitul toamnei. Cu această ocazie, artista și surprins fanii: s-a tuns, s-a vopsit și a abordat un alt gen vestimentar. ”Arăți ca Angela Similea”, i-a spus cineva Andreei, după ce a văzut imaginile cu ea și noul ei look. În plus, cântăreața și-a făcut breton, astfel că unii s-au uitat lung să vadă într-adevăr dacă este ea.

Noul look al Andreei Bălan a fost pe placul fanilor
Noul look al Andreei Bălan a fost pe placul fanilor

Andreea Bălan a surprins cu noul look, după ce s-a tuns și s-a vopsit

De-a lungul timpului, Andreea Bălan ne-a obișnuit să facă schimbări majore în ceea ce privește aspectul său fizic. A avut toate culorile curcubeului în cap și asta la propriu. Artista a fost vopsită cu toate cele șapte culori în același timp, după care s-a vopsit pe rând în tot felulo de nuanțe îndrăznețe, de la verde la roz.

De cele mai multe ori, fanii îmbrățișează toate aceste schimbări și îi aduc mereu laude. Singurul lucru pentru care sunt nemulțumiți este că Andreea Bălan încă nu a vrut să o arate pe fetița ei, Ella, cu fața, în pozele de pe rețelele de socializare. Artista a venit și cu precizări pe acesastă temă, recent:Urmează să o arăt. Nu am vrut, doi ani, să o arăt, pentru că eu cred foarte mult în energii și că oamenii emit niște gânduri negative, gânduri care pot ajunge la interlocutor și se pot materializa. Eu cred foarte mult în legea de atracție și cred că ceea ce tu gândești ar putea să ți se îndeplinească, dacă îți dorești cu adevărat și, inevitabil, și gândurile negative au aceeași traiectorie. Atunci, am zis să-mi protejez copilul, o perioadă, de părerile oamenilor, pentru că toți oamenii își dau cu părerea și n-am vrut asta”, – a dezvăluit Andreea Bălan pentru  Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×