Andreea Bălan, pauză în carieră din cauza sarcinii: „Vibrațiile de pe scenă te pot face să naști prematur”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/10/2018, 09:57
Andreea Bălan, pauză în carieră din cauza sarcinii: „Vibrațiile de pe scenă te pot face să naști prematur” GALERIE FOTO
Andreea Bălan, însărcinată pentru a doua oară

Andreea Bălan a adus numai anunțuri bombă în ultima vrem începând cu vestea că va fi mămic pentru a doua oră, și terminând cu faptul că este nevoită să-și întrerupă cariera. Blonda și-a făcut apariția recent la petrecerea VIVA!Influencers Party. Acest motiv a fost abia așteptat pentru cei ce voiau să o vadă pe viitoarea mămică însărcinată în 5 luni. „Mă simt mult mai bine ca la prima sarcină, acum și am termen de comparație. Nu am avut nicio stare de rău, de greață și așa mai departe.

Nici foarte multe pofte, mănânc foarte mulți struguri și în rest mă bucur foarte tare. Mă bucur mai mult ca la prima sarcină, pentru că sunt mai echilibrată, am mai lucrat cu mine între timp. Sunt mai fericită, mai așezată, mai calmă. Acum sunt sută la sută pregătită pentru acest copil. Atunci când a venit Ella eram într-un proces de transformare, dar acum sunt foarte bine”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!

„Eu știu ce restricții am!”

Andreea Bălan, însărcinată pentru a doua oară
Andreea Bălan, însărcinată pentru a doua oară

Andreea Bălan a dezvăluit zilele trecute că așteaptă cel de-al doilea copil împreună cu George Burcea, soțul său. Șansele se arată de 70% ca cei doi să aibă o fetiță. Artista a mărturisit și în cadrul emisiunii „Extra Night Show”, dar și pentru VIVA!, cum se simte, și când are de gând să oprească spectacolele.

Andreea Bălan alături de  George Burcea, fiica acestora, și noul bebeluș
Andreea Bălan alături de George Burcea, fiica acestora, și noul bebeluș

„Eu știu ce restricții am. În luna a opta te oprești, pentru că vibrațiile de pe scenă te pot face să naști prematur, de aceea mă voi opri după Revelion. Am deja programate concertele pentru Revelion, până atunci o să cânt, am și filmări, fac aceeași activitate. După Revelion mă opresc, la începutul lunii martie nasc, apoi fac două luni pauză. În aprilie sunt înapoi cu un nou show la care lucrez acum”, a declarat solista.

Andreea Bălan la petrecerea VIVA!
Andreea Bălan la petrecerea VIVA!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×