Andreea Antonescu, ca o prințesă în rochia de mireasă: „Credeam că nu voi ajunge să o îmbrac vreodată” – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/11/2019, 10:59
Andreea Antonescu, ca o prințesă în rochia de mireasă: „Credeam că nu voi ajunge să o îmbrac vreodată” – Foto GALERIE FOTO
Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă. Sursa foto: libertatea.ro

Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, dar, respirați adânc, vedeta nu s-a măritat! Nu exclude posibilitatea asta după divorțul prin care a trecut, însă de data aceasta a făcut-o pentru catalogul Ghidul Miresei. Vedeta va participa la târgul de rochii de mireasă care va avea loc între 22 și 24 noiembrie la Romexpo, deja tradițional, iar pentru asta a acceptat provocarea de a îmbrăca rochia albă. (Pentru a vedea imaginile cu Andreea Antonescu accesează galeria foto).

Andreea Antonescu, în rochie de mireasă

„Când am inceput acest shooting, credeam că nu voi ajunge să îmbrac vreodată rochia de mireasă, iar până la finalul ședinței foto, cu fiecare creatie cu care pozam, convingerea mea a scăzut din ce în ce mai tare. Ce se va întâmpla pe viitor vom vedea, dar…dacă e să se întâmple marele eveniment, să știți că v-am făcut deja program”, a declarat Andreea Antonescu, scrie libertatea.ro.

Vedeta nu se grăbește deocamdată cu nunta. După ce a divorțat de fostul ei soț, în viața artistei a apărut un nou personaj, unul destul de cunoscut în highlife-ul bucureștean. Cântăreața are în prezent o relație cu Ștefan Manolache, celebru pentru titlul de Don Juan după ce s-a iubit cu mai multe concurente de la Bravo, ai stil, iar printre fostele sale iubite s-a numărat și Calina, fiica Catincăi Roman.  Conform unor recente informații în legătură cu cei doi, aceștia s-ar fi despărțit după doar o lună de relație, însă niciunul nu a confirmat încă.

Andreea știe cum va arăta buchetul ei de mireasă

Andreea nu are de gând să se căsătorească, pentru moment, dar știe cum ar trebui să arate buchetul de mireasă în cazul în care va face din nou acest pas: „Din buchetul de mireasă nu ar trebui să lipsească orhideele și lăcrămioarele care sunt de departe florile mele preferate și cu siguranță, cele din urmă ar trebui să se regăsească!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×