Andreea Anghel, mama băiețelului ucis de maidanezi, cadou emoționant de 8 martie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 20:08
Andreea Anghel, mama băiețelului ucis de maidanezi, cadou emoționant de 8 martie GALERIE FOTO
Andreea Anghel, mama băiețelului ucis de maidanezi, a primit un cadou emoțioannt de 8 martie

Andreea Anghel, mama lui Ionuț, băiețelul ucis de maidanezi, a primit un cadou extrem de emoționant pentru ziua de 8 martie. Andrei, copilul care i-a mai rămas, i-a oferit deja un mesaj pentru ziua specială a mamei, așa că micuțul i-a scris o poezie pe care i-a dăruit-o. ”Așa de tare m-am emoționat când l-am văzut pe Andrei că vine cu foaia la mine (pe care era scrisă poezie- n.r.) și că mă ia în brațe și îmi spune: «Mami, te iubesc mult!», a declarat Andreea Anghel, pentru Huff.

Andreea Anghel, mama băiețelului ucis de maidanezi, cadou uimitor de 8 martie

Andreea Anghel a împărtășit public fericirea pe care i-a adus singurul ei copil care i-a mai rămas. După moartea fiului său Ionuț, aceasta se bucură de fiecare lucru mărunt pe care îl primește de la băiețelul ce i-a mai rămas ”Mama este numai una/ Mai frumoasă decât Luna/ Ochii-i sunt sclipiri de stele,/ Vorba dulce, ca de miere/ Numai lucruri bune face/

Știe tot ce mie-mi place/ O respect și o iubesc,/ Dragoste îi dăruiesc!”, au fost versurile scrise de Andrei Anghel. ”Azi în zi de mărțișor, îți șoptesc: «Mi-e tare dor!»”, a fost mesajul postat de Andreea Anghel pe data de 1 martie, când și-a luat rămas bun de la Ionuț, acum 6 ani de zile.

Cadou de 8 martie pentru mama băiețelului care a fost ucis de maidanezi
Cadou de 8 martie pentru mama băiețelului care a fost ucis de maidanezi

Andreea Anghel, mama băiețelului ucis de maidanezi, despăgubiri de 2 milioane de euro

„Ne-a reprezentat doar trei săptămâni. Noi, pe 27 septembrie 2013, am angajat alt avocat, pentru că nu am fost mulțimiți de domnul Bărbuceanu. Tot ce vorbeam noi în familie, dânsul prezenta în presă. Nu a fost respectată confidențialitatea datelor. Din această cauză eram efectiv asaltați de presă. Andrei era foarte speriat de tot ce se întâmpla atunci. Numai noi știm prin ce am trecut. Iar domnul Bărbuceanu nu ne-a prezentat încredere, am apelat la alt avocat”, spune mama lui Ionuț, Andreea Anghel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×