Mesajul sfîşietor al tatălui lui Ionuţ, băiatul omorît de maidanezi: „Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat”

Silvia Fechete   
în Reality show
05/09/2013, 08:13
Mesajul sfîşietor al tatălui lui Ionuţ, băiatul omorît de maidanezi: „Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat”

Tatăl lui Ionuţ, copilul în vârstă de 4 ai care luni a fost omorât de maidanezi în Parcul Tei, se pregăteşte să-şi ducă pe ultimul drum băiatul, dar transmite un mesaj sfâşietor către persoanele ce susţin că sunt iubitoare de animale, dar le lasă libere pe stradă.
„Cine-i iubeşte pe maidanezi, să vină să vadă cum arată copilul meu! Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat! (…) Pentru cei care cred că au conştiinţa împăcată – eu ca părinte nu o să am niciodată conştiinţa împăcată – îi rog să vină să vadă şi după aceea să spună că au conştiinţa împăcată. Să vadă cum a ajuns un copil extraordinar din cauza unor maidanezi. A fost un lanţ de întâmplări: că nu era poartă pusă la parc, că nu era pază, că nu era îngrădit, că bunica nu putea să meargă după ei. Multă lume nu-şi permite bone. Alţii care îşi permit nu-l duc în locuri cum a fost acela. Ultimele clipe ale unui îngeraş au fost groaznice. Să-şi închipuie cei care au conştiinţa împăcată cum a putut să moară un copil sfâşiat de câini – mâncat, nu sfâşiat, nu muşcat. Şi dacă nu pot să-şi închipuie, să vină să vadă”, spune bărbatul.

Un băiat în vârstă de 4 ani a fost ucis de câinii fără stăpân, în Parcul Tei, din Bucureşti, luni. La doar o zi de la tragedie, o femeie în vârstă de 63 de ani, din Capitală, a fost muşcată de câinii comunitari şi a ajuns cu răni grave la spital. Şi astăzi a fost semnalat cazul unui alt copil atacat de câinii vagabonzi, în Târgu Jiu., informează libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×