Mesajul sfîşietor al tatălui lui Ionuţ, băiatul omorît de maidanezi: „Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat”

Silvia Fechete  
înReality show
05/09/2013, 08:13
Mesajul sfîşietor al tatălui lui Ionuţ, băiatul omorît de maidanezi: „Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat”

Tatăl lui Ionuţ, copilul în vârstă de 4 ai care luni a fost omorât de maidanezi în Parcul Tei, se pregăteşte să-şi ducă pe ultimul drum băiatul, dar transmite un mesaj sfâşietor către persoanele ce susţin că sunt iubitoare de animale, dar le lasă libere pe stradă.
„Cine-i iubeşte pe maidanezi, să vină să vadă cum arată copilul meu! Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat! (…) Pentru cei care cred că au conştiinţa împăcată – eu ca părinte nu o să am niciodată conştiinţa împăcată – îi rog să vină să vadă şi după aceea să spună că au conştiinţa împăcată. Să vadă cum a ajuns un copil extraordinar din cauza unor maidanezi. A fost un lanţ de întâmplări: că nu era poartă pusă la parc, că nu era pază, că nu era îngrădit, că bunica nu putea să meargă după ei. Multă lume nu-şi permite bone. Alţii care îşi permit nu-l duc în locuri cum a fost acela. Ultimele clipe ale unui îngeraş au fost groaznice. Să-şi închipuie cei care au conştiinţa împăcată cum a putut să moară un copil sfâşiat de câini – mâncat, nu sfâşiat, nu muşcat. Şi dacă nu pot să-şi închipuie, să vină să vadă”, spune bărbatul.

Un băiat în vârstă de 4 ani a fost ucis de câinii fără stăpân, în Parcul Tei, din Bucureşti, luni. La doar o zi de la tragedie, o femeie în vârstă de 63 de ani, din Capitală, a fost muşcată de câinii comunitari şi a ajuns cu răni grave la spital. Şi astăzi a fost semnalat cazul unui alt copil atacat de câinii vagabonzi, în Târgu Jiu., informează libertatea.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×