Anda Adam, poze incitante în vacanța din Cancun. Cum s-a fotografiat cântăreața

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/02/2019, 15:10
Anda Adam, poze incitante în vacanța din Cancun. Cum s-a fotografiat cântăreața GALERIE FOTO
Anda Adam, poze incendiare din vacanța din Cancun!

Amda Adam, apariție de senzație în Cancun! Vedeta se distrează de minune alături de soțul și fiica sa, pe nisipul fierbinte din Cancun. Artista, după concerte și diverse apariții, s-a gândit să-și ia o vacanță meritată, într-un loc extrem de exotic.

Anda Adam a ales să-și petreacă zilele libere sub razele soarelui alături de familie. După un an de muncă, vedetele nu fac excepție de priveliști care mai de care mai frumoase care să le aducă amintiri unice. După cum știu fanii Andei, blondina a mai ales destinația aceasta și în alte dăți, fiind una din locurile turistice dorite de multe alte vedete.

Anda Adam, apariție incitantă pe plajele din Cancun!

Anda Adam și-a surprins fanii cu pozele din vacanță. Vedeta nu se sfiește să împărtășească orice moment unic din viața ei pe rețelele de socializare, astfel că le arată urmăritorilor fotografii în toate ipostazele. Anda a ales ca destinație pentru sezonul acesta Cancun, loc unde își poate purta toate costumele de baie, majoritatea din colecția proprie. Blondina uimește cu trupul său bine sculptat și cu armonia acestuia. Abia dacă se zărește că vedeta are la activ o sarcină. 

Anda Adam, poze din vacanța din Cancun
Anda Adam, poze din vacanța din Cancun

„Noi ne dorim foarte tare încă un copil. Nu sunt însărcinată, dar ne dorim încă un copil. Când o să fiu însărcinată, o să vin şi o să vă spun „Sunt însărcinată!” şi o să fiu foarte fericită că sunt însărcinată. Deocamdată nu sunt, deocamdată sunt pe dietă pentru că vreau să-mi permit să mânânc de sărbători un cozonac, o sărmăluţă. Şi la prima sarcină, asta am făcut înainte. Eu în sarcină am luat nouă kilograme, din care copilul a avut trei. Nu am stabilit când vrem să facem un copil. Ne comportăm normal şi dacă se întâmplă pur şi simplu, cu siguranţă o să fie binevenit pentru că ne mai dorim încă un copil, dar nu ne-am făcut niciun plan”, a declarat Anda Adam despre o posibilă a doua sarcină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×