Anda Adam a trecut prin momente dificile cu soțul ei! A fost condamnat la 3 ani de închisoare

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
19/01/2019, 13:12
Anda Adam a trecut prin momente dificile cu soțul ei! A fost condamnat la 3 ani de închisoare GALERIE FOTO
Soțul Andei Adam a fost condamnat la 3 ani de închisoare

Anda Adam a trecut prin momente dificile cu soțul ei! Sorin Andrei Nicolescu a fost condamnat în secret anul trecut la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce tânărul și-a recunoscut vinovăția într-un dosar care a avut ca obiect falsificarea de carduri bancare. Soțul Andei Adam a fost obligat să plătească 7.000 de lei cheltuieli de judecată, iar autoritățile i-au confiscat suma de 55.000 de lei și mai multe carduri contrafăcute.

Sorin Andrei Nicolescu a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de falsificarea instrumentelor de plată electronică în formă continuată, încă o pedeapsă de trei ani pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată și încă o pedeapsă de doi ani pentru săvârşirea infracţiunii de acces, fără drept, la un sistem informatic. Judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis să contopească cele trei pedepse primite de șoțul Andei Adam, iar pedeapsa rezultată a fost de trei ani de închisoare cu suspendare și suspendarea unor drepturi pe o perioadă de trei ani.

Sorin Nicolescu este soțul Andei Adam
Sorin Nicolescu este soțul Andei Adam

Soțul Andei Adam a fost condamnat la 3 ani de închisoare

Pedeapsa este suspendată pe o perioadă de șase ani, ceea ce înseamnă că în cazul în care soțul artistei va ma comite vreo infracțiune în această perioadă, el va avea de ispășit, pe lângă eventualele noi condamnări, și pedeapsa primită în dosarul cu privire la cardurile contrafăcute.

Pe durata termenului de încercare, tânărul trebuie să se prezinte la Serviciul de Probațiune Constanța, potrivit programului care îi va fi stabilit de autorități și este obligat să anunțe din timp orice schimbare de domiciliu, reședință sau locuință, dar și orice deplasare care depășește opt zile. Soțul cântăreței a mai fost obligat să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 7.000 de lei și i s-au confiscat mai multe carduri false și suma de 55.000 de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×