Anamaria Prodan, în costum de baie! Dieta ei a făcut minuni

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/10/2018, 15:31
Anamaria Prodan, în costum de baie! Dieta ei a făcut minuni GALERIE FOTO
Imagine în care este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a afișat în costum de baie la piscină! Aceasta este dovada că dieta ei a făcut minuni. Impresara a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care apare în toată splendoarea. În ultima vreme, Anamaria a tot vorbit, cu diferite ocazii, despre siluetă, dietă, iar acum se văd și rezultatele. De altfel, vedeta nu a ascuns nicio parte din trupul ei, purtând, pe lângă zâmbetul pe buze, și un costum chiar din două piese. Prezentatoare de televiziune a emisiunii ”Gospodar fără pereche”, a fost felicitată de oamenii care o îndrăgesc pentru ambiția de care a dat dovadă pentru a slăbi, chiar dacă are o viață haotică și din prisma meseriei, cât și prin prisma faptului că are trei copii cărora le poartă grija. Admiratorii ei i-au transmism în josul pozei, că arată foarte bine acum. ”Slăbești pe zi ce trece mai mult”, ”Arăți perfect”, au comentat fanii.

Acum câteva luni de zile, impresara a dezvăluit, în cadrul unui post TV, felul în care a reușit să slăbească ușor. Vedeta a precizat că este o dietă prin care slăbesc și marii sportivi. ”Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos.

Anamaria Prodan s-a afișat în costum de baie
Anamaria Prodan, alături de familia ei

Anamaria Prodan, apariție în costum de baie! ”Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, ginger și portocale”

Anamaria Prodan, în costum de baie
Imaginea postată de Anamaria Prodan, fiind în costum de baie, pe o rețea de socializare

Potrivit spuselor ei, cel mai important pas pentru a slăbi este hidratarea. ”Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×