Anamaria Prodan face furori în America. Prezentatoarea Gospodar fără pereche, ţinută elegantă. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/09/2019, 14:20
Anamaria Prodan face furori în America. Prezentatoarea Gospodar fără pereche, ţinută elegantă. FOTO GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, cea mai sexy impresară din România. Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se bucură de o vacanță binemeritată înainte de premiera reality-show-ului Gospodar fără pereche de la PRO TV, despre care nici acum nu se știe când va începe. Inițial s-a scris că emisiunea va debuta pe 12, ba pe 14 septembrie, însă la prima dată anunțată doar s-au deschis liniile la care doamnele și domnișoarele se pot înscrie pentru fermieri.

Anamaria Prodan (Gospodar fără pereche), clipe de neuitat în America

Anamaria Prodan se bucură de însorita Americă. Soția lui Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie în costum de baie care a încins imaginația bărbaților. Vedeta se află în Oxford, Mississippi, Statele Unite, și se bucură de vremea bună și de activități relaxante. Anamaria se bucură de momentele libere pe care le are și își petrece timpul cu fiica ei, Sarah, cu care a postat mai multe fotografii pe Instagram de la antrenamente.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România. Este impresară și prezentatoare de televiziune, iar vedeta este recunoscută pentru transparența de care dă dovadă, permițând astfel publicului larg să intre în viața ei. Recent, vedeta a filmat un reality-show despre familia ei filmat în Dubai.

anamaria prodan gospodar fără pereche
Anamaria Prodan este prezentatoarea show-ului Gospodar fără pereche de la PRO TV. Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Prodan: „Nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei”

După aceea, impresara a semnat un contract de colaborare cu postul de televiziune PRO TV unde prezintă show-ul matrimonial Gospodar fără pereche, aflat la cel de-al treilea sezon. „Fetelor, vă spun că anul ăsta să fiți cu ochii pe ei și să vă înscrieți, nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei! Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare dintre ei are un stil irezistibil și că va trebui să le demonstrați că-i meritați!”, a declarat Prodanca în promovarea noului sezon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×