Alunecare de teren! Trafic întrerupt: DN 58B este blocat!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/02/2019, 16:39
Alunecare de teren! Trafic întrerupt: DN 58B este blocat!
ALunecare de teren în Reșița! Trafic blocat

Alunecare de teren la Caraș-Severi! Totul s-a produs astăzi, între Reșița și Bocșa. Traficul rutier este blocat. În cursul zilei de sâmbătă s-a produs o alunecare de teren între Reșița și Bocșa, pe DN 58B. Drumarii și pompierii au ajuns imediat la fața loculuipentru a curăța șoseaua pentru ca cetățenii să poată circula.

Din fericire, în urma alunecării de teren nu au fost victime. Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat toți șoferii să găsească o altă alternativă pentru a ocoli zona afectată de alunecare.

Alunecare de tenren! DN 58B, blocat!!

Alunecare de teren în Reşiţa
Alunecare de teren între Reşiţa şi Bocşa

”Acţionează SDN, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa şi echipaj IPJ. Nu sunt victime”, a transmis Ispectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.  Bucăți mari de stâncă și pământ au căzut pe ambele benzi de circulație. Îndrumarea pentru șoferi este să circule pe drumurile din laterale. ”Traficul este blocat acum pe DN 58B, între Reşiţa şi Bocşa, în urma unei alunecări de teren, ebulmentul acoperind carosabilul în totalitate. Se intervine prin grija SDN Caransebeş”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

Alunecare de teren între Reșița și Bocșa
Alunecare de teren între Reșița și Bocșa

„În jurul orei 14,30, la ieşire din Reşiţa, între Colţan şi Moniom, pe DN 58B, s-a produs o alunecare de teren, în urma căreia drumul a fost blocat. Din fericire, nu sunt victime. La faţa locului, acţionează Secţia Drumuri Naţionale, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa şi un echipaj al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin”,a specificat purtătorul de cuvânt al Ispecatoratului pentru Urgențe Semenic al județului Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×