Alin a murit în Anglia la doar 25 de ani. Nimic nu anunța această dramă. Familia cere ajutorul pentru a-l repatria

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
16/01/2019, 16:26
Alin a murit în Anglia la doar 25 de ani. Nimic nu anunța această dramă. Familia cere ajutorul pentru a-l repatria
Alin Mitrică, în vârstă de 25 de ani, s-a stins fulgerător, în Anglia

Sfârșitul se pare că l-a lăsat departe de casă pe Alin Mitrică. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, s-a stins fulgerător, iar acum familia cere ajutor pentru a aduce în țară trupul fără viață al acestuia. Luni, la prânz, inima lui s-a orpit brusc. Prahoveanul suferea de o boală cardiacă, lucru care a făcut ca ața din mosorul său să se termine. Nici acum apropiații acestuia nu trec peste momentul tragic.

”Nu are cum…nu vreau să cred așa ceva. Atât de tânăr? El era mereu cu zâmbetul până la urechi și cu planurile făcute…dornic să le ducă la bun sfârșit”, a scris Andreea, o prietenă a lui Alin. Un alt episod tragic a început și după trecerea în neființă a acestuia. Familia a lansat o rugăminte pentru toți cei care doresc să ajute, pentru a-l aduce pe Alin în țară. „AM NEVOIE DE AJUTOR !!!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Alin a murit în Anglia la doar 25 de ani

Am rugămintea la toti cei care vad această postare sa ma ajute cu o distribuire sau sa ia legatura cu Seba Sebelo Alexandru Mitrica 072 644 51 48 , daca pot ajuta cu bani pentru repatrierea trupului unui baiat care a plecat mult mult prea devreme dintre noi Mitrica Alin la doar 25 de ani a decedat in Manchester ..fratele lui se va ocupa sa strângă bani pentru repatriere .

Alin a murit în Anglia la doar 25 de ani. Nimic nu anunța această dramă. Familia cere ajutorul pentru a-l repatria
Sfârșitul se pare că l-a lăsat departe de casă pe Alin Mitrică

Va rog mult sa facem singurul lucru care a mai ramas de facut din pacate, ODIHNESTETE IN LINISTE PRIETEN DRAG !!!???”, este mesajul rudelor. Un alt mesaj care cuprinde un strigăt de durere în urma dispariției tânărului este și: ”Uneori te pierzi în micimea vieții de zi cu zi și nu-ți dai seama ce înseamnă pentru tine un OM, decât în momentul în care pleacă de lângă tine și lasă în urmă un gol. Iar tu, Aline, ai lăsat în urmă un gol imens.”

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×