Alex Dima, reporterul Pro TV, dezvăluiri după ce a trecut peste moartea soției. Și-a cunoscut noua iubită printr-o coincidență

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/09/2019, 11:48
Alex Dima, reporterul Pro TV, dezvăluiri după ce a trecut peste moartea soției. Și-a cunoscut noua iubită printr-o coincidență
Alex Dima a povestit cum și-a cunoscut partenera de viață, pe nume Georgiana. Sursa foto: tvmania.ro

Alex Dima este unul dintre jurnaliștii cei mai cunoscuți și apreciați din România. Reporterul emisiunii „România, te iubesc!” luptă prin intermediul reportajelor sale ca țara noastră să devină una mai bună, mai curată și mai dreaptă. Puțini știu însă drama prin care a trecut ziaristul în urmă cu 10 ani. Alex Dima și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, moartea soției, dar și cum s-a îndrăgostit din nou. 

Alex Dima a povestit cum a început relația cu Georgiana

Jurnalistul de investigație Alex Dima a trecut printr-o dramă care l-a marcat. În urmă cu 10 ani soția ziaristului a murit fiind diagnosticată cu cancer. Fiica sa Sara avea la vremea respectivă un an și jumătate. După aflarea veștii Alex Dima și soția sa au luptat împotriva bolii nemiloase, dar după 6 luni aceasta a încetat din viață. Foarte mult timp reporterul TV nu și-a dorit să se îndrăgostească și s-a axat pe creșterea fetiței sale.

Într-un interviu dedicat revistei „Unica” jurnalistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre Georgiana, femeia care l-a făcut să iubească din nou. Alex Dima și Georgiana au fost meniți să se întâlnească, destinul fiind de partea lor. Ziaristul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care îl ascultă și îl face să râdă. „Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine”, a povestit Alex Dima.

Fiica lui Alex Dima, Sara, are 11 ani
Ea este Georgiana, femeia lângă care și-a refăcut viața Alex Dima. Sursa foto: cancan.ro

Alex Dima, topit după fiica sa în vârstă de 11 ani, Sara

Alex Dima și-a crescut fiica aproape singur fiind ajutat numai de mama sa. Fetița a aflat încă de mică că mama sa a plecat la Doamne Doamne, iar când a mai crescut a început să pună mai multe întrebări. Sara are acum 11 ani. „E ca o floare care se deschide. Are umor, spune ce gândește. Sunt atât de fericit, de câte ori mă uit la ea îi mulțumesc lui Dumnezeu că am așa un copil”, spune Alex Dima despre Sara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×