Agresiuni sexuale la o Ambasadă din Bucureşti! Două angajate acuză: „A fost brutal”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 10:10
Agresiuni sexuale la o Ambasadă din Bucureşti! Două angajate acuză: „A fost brutal”
Două femei au făcut plângere după ce au avut loc agresiuni sexuale la o Ambasadă din Bucureşti

Două angajate de la Ambasada Irakului în Bucureşti au fost agresate sexual de Mohammed Ibraheem Waheed AL-AZZAWI, şeful misiunii diplomatice a Irakului în România. Acesta este angajat din ianuarie 2018, iar două femei, o ospătăriţă şi o menajeră, au mărturisit cum acesta le-a agresat:

Florentina Crăciun, una dintre angajate, a povestit cum a început totul: „I-am dus ceaiul, i-am zis: «Good morning, sir». El a venit înspre mine și a început să mă pupe pe gât și să mă pipăie pe spate, la care eu bineînțeles m-am opus. Și i-am spus că nu este frumos ce face, că nu accept. S-a restras într-un final.”

Agresiuni sexuale la o Ambasadă din Bucureşti

„Eram obligată să îl duc, că asta era munca mea. A doua oară mă aștepta în fața biroului şi a început să mă pipăie. Am început să plâng și m-am dus iar și le-am zis că nu e normal ca într-o ambasadă să se întâmple așa ceva. A fost foarte brutal, mi-a tras bluza, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară, m-a tras de pantaloni, m-a tras spre baie să ce? Să întrețin relații sexuale cu el. Eu m-am opus cât am putut, m-am lăsat în jos pe vine, l-am împins, am început să țip”, a spus Florentina Crăciun pentru libertatea.

Apoi, irakianul a agresat o altă femeie, anagajată a Ambasadei: „A sunat şi m-a chemat la el în birou. Mi-a zis să închid uşa, cu cheia. Când am întrebat de ce, mi-a zis că vrea să-mi spună ceva. Eu am refuzat. Atunci mi-a zis: «I want kiss you, I want kiss you!» «What? What is this?», i-am zis. «Nu ți-e rușine?» Și îmi făcea semn la baie să mă duc. Și i-am zis: «Nu! Dacă mă atingi te arunc de la balcon!» Și am ieșit pe ușă, am ieșit în ambasadă”, apoi aceasta a demisionat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×