Agenția Medicamentului avertizează asupra acestei creme: Nu o cumpărați! Ce conține

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 08:38
Agenția Medicamentului avertizează asupra acestei creme: Nu o cumpărați! Ce conține
Agenția Națională a Medicamentului avertizează asupra cremei Aur Derma

Agenția Națională a Medicamentului avertizează oamenii asupra unui produs aflat pe piață, ce conține alte substanțe decât cele decarate public. Potrivit sursei citate, crema ”Aur Derma, crema cu mimoză, smirnă și propolis”, chiar dacă este promovată drept un produs cosmetic cu produse naturale, în realitate conține altceva.

Autoritățile avertizează că această cremă are ”substanțe active medicamentoase cu efectul terapeutic specific”. Produsele enumerate au fost identificare de autoritatea austriacă de profil, care a emis și o avertizare în acest sens. De altfel, produsul nu este înregistrat ca și medicament, iar Agenția Națională a Medicamentului susține că a întreprins toate demersurile care se impuneau în această situație, în limita de competență a instituției.

Agenția Medicamentului avertizează asupra cremei Aura Derma

În mesajul Agenției se arată că au în vedere impactul negativ asupra săntății persoanelor cărora li se administrează acest produs, cu recomandarea ca publicul să nu ma achiziționeze crema. ”Având în vedere posibilul impact negativ asupra sănătății persoanelor cărora li se administrează acest produs, ANMDM atenționează pacienții, publicul larg să nu achiziționeze AUR DERM CREMA CU MIMOZĂ, SMIRNA ȘI PROPOLIS, aflat încă pe piață, până la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmată de distrugerea produsului”, se arată în mesajul Agenției.

Agenția Medicamentului avertizează asupra acestei creme: Nu o cumpărați! Ce conține
Crema, chiar dacă este promovată drept un produs cosmetic cu produse naturale, în realitate conține altceva

Crema Aura Derma conține un procent de 3% de mimoză, 3% de smirnă și 3% de propolis. Indicațiile de pe această arată că se poate folosi pentru majoritatea bolilor de piele, în arsuri de gradul II și III, suprimă durerea și cicatrizează fără urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, tonic capilar, alergii, zona zoster și psoriazis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×