Adelina Pestrițu a îmbrăcat rochia de mireasă! Iubita lui Virgil Șteblea a uimit fanii. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 10:43
Adelina Pestrițu a îmbrăcat rochia de mireasă! Iubita lui Virgil Șteblea a uimit fanii. FOTO GALERIE FOTO
Adelina Pestritu a vorbit despre nunta originala pe care o va avea cu Virgil Steblea

Adelina Pestrițu a îmbrăcat rochia de mireasă și se pregătește de nuntă! Momentan, frumoasa brunetă a pozat în rochia albă pentru o revistă specializată pe astfel de evenimente care ar trebui să fie unice în viața fiecărei femei.

Adelina Pestrițu a anunțat însă că va da detalii despre propria ei nuntă, în cadrul interviului care va fi publicat de revista ghidulmiresei.ro la Târgul de nunți de la Romexpo.

Adelina Pestrițu nu vrea o nuntă tradițională

“Mi s-a părut cel mai bun moment pentru a realiza un astfel de shooting. În curând voi fi mireasă și acest “fitting” m-a ajutat să-mi fac o idee despre cum mi-aș dori să arate rochia mea de mireasă. Mi-a plăcut să mă transform de la un cadru la altul, dintr-o mireasă sexy într-una boema, visătoare, romantică și chiar o prințesă…. Pentru ziua cea mare mi-ar plăcea la nebunie să am două rochii. Una să fie gândită special pentru ceremonia religioasă, cu un model cuminte și decent, iar cealaltă pentru petrecere, care să aibă accente și detalii sexy și îndrăznețe”, a mărturisit Adelina Pestrițu în cadrul interviului pentru revista Ghidul Miresei.

Adelina Pestritu nunta
Adelina Pestritu si-a anuntat fanii de pe retelele de socializare unde pot afla toate detaliile despre nunta ei

Adelina Pestrițu a mărturisit că nu vrea o nuntă tradițională, ci vrea ca evenimentul să fie unul original. “Totul va fi atipic. Nu-mi plac nunțile la indigo. Îmi place originalitatea și să găsesc frumusețea în lucruri la care oamenii nici nu s-au gândit. La nunta noastră nu se va fura mireasa, nu pentru că ginerele se va impune, ci pentru că în primul rând mireasa este cea care nu se va lăsa furată. Mi se pare deja ultra-folosită această metodă de amuzament și o excludem din start. Cât despre obiectele pe care se spune că este bine să le am asupra mea, unul de împrumut, unul albastru, unul nou, mă voi gândi mai în detaliu. Nu exclud varianta. Va fi o nuntă cu tradiții reinterpretate în viziunea noastră. Vrem să ne distrăm invitații, nu să-i plictisim cu obiceiuri pe care le pot vedea la orice altă nuntă”, a mai spus Adelina Pestrițu pentru Ghidul Miresei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×