Actorul Kevin Spacey, pus oficial sub acuzare! Cum pledează acesta în cadrul procesului

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
08/01/2019, 15:16
Actorul Kevin Spacey, pus oficial sub acuzare! Cum pledează acesta în cadrul procesului GALERIE FOTO
Kevin Spacey nu a vorbit în timpul scurtei audieri de la instanţă

Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare în Nantucket, luni dimineaţă, fiind învinuit că a agresat sexual un tânăr în 2016. Actorul american a transmis prin avocații săi că pledează nevinovat la aceste acuzații. El nu a vorbit în timpul scurtei audieri de la instanţă. Apărătorii săi au susținut punctul de vedere al vedetei. În sală au fost numeroși jurnalişti.

Instanța, aflată pe insula Nantucket, din statul Massachusetts, este singura de până acum în care actorul Kevin Spacey a fost inculpat. Starul de la Hollywood a fost prezent în sala de judecată, dar și-a făcut cu greu loc prin mulțimea de jurnaliști și cameramani. Actorul nu a vorbit nici cu presa și nici în sala de tribunal. Singurul care a vorbit pentru el a fost avocatul său care a susținut că pentru acuzațiile aduse clientul său va pleda nevinovat.

Kevin Spacey în sala de judecată din Nantucket

Actorul Kevin Spacey pus sub acuzare! N-a scos niciun cuvânt, dar pledează nevinovat

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare. Actorul a pledat nevinovat și a nu a scos niciun cuvânt la audieri. A vorbit doar avocatul său. Vedeta de la Hollywood a avut parte și de un incident rutier. Starul din serialul „House of Cards” a vrut să trimită inițial doar avocații în fața instanței, dar judecătorul l-a obligat să se prezinte în faţa instanţei. După ce a plecat de la proces, actorul a fost oprit de oamenii de ordine pentru viteză excesivă. Conform poliției din Washington, acesta a scăpat doar cu un avertisment.

Kevin Spacey s-a prezentat, luni dimineaţă, însoţit de avocatul său, la audierea programată la un tribunal din Nantucket, Massachusetts, unde a fost pus sub acuzare. Judecătorul Thomas Barrett a cerut să i se pună la dispoziţie SMS-urile de pe telefonul mobil din următoarele şase luni de la presupusul incident. După audieri, judecătorul a stablit ca următorul termen în proces să fie pe data de 4 martie 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×