Aceste femei nu au mai ținut cont că au bărbați acasă. Dezmăț total de 8 martie cu băutură și stripperi. Galerie FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 13:36
Aceste femei nu au mai ținut cont că au bărbați acasă. Dezmăț total de 8 martie cu băutură și stripperi. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Patrecere sălbatică de 8 martie! Femeile s-au bucurat de ziua lor de striperi

Femeile au profitat din plin de ziua lor, așa că de 8 martie s-au bucurat de niște striperi în toată regula. Acestea s-au dichisit și au scos la vedere cele mai frumoase ținute pe care le aveau acasă și au dat startul distracției. Cu ocazia sărbătoririi lor, au îndrăznit mai mult, așa că spiritele s-au încins chiar înainte de venirea bărbaților, cu ajutorul băuturilor alcoolice. Patronii cluburilor de peste tot s-au pregătit intens pentru a le oferi o seară perfectă doamnelor și domnișoarelor.

Dezmăț în toată regula de 8 martie! Striperii au încins atmosfera

Femeile din toate colțurile lumii s-au bucurat de Ziua internațională a femeii. Patronii restaurantelor sau cluburilor au pregătit în detaliu petreceri tematice și show-uri cu striperi, de neuitat pentru doamnele și domnișoarele care au venit gata puse pe distracție. Dans, mâncare, băuturi fine și distracție în toi, cam așa a arătat 8 martie de anul acesta. „Restaurantul GRAND BALLROOM MELODY invită toate doamnele şi domnişoarele la o petrecere pe cinste, organizată cu ocazia zilei de 8 Martie.

Organizatorii au pregătit un meniu special şi un program artistic pe măsură. Vor câta trupa Tomis Quartet, veţi avea parte de momente speciale de dans-cabaret cu trupa Unique şi streaptease masculin cu băieţii de la Mystique Fire Striptease. Aşadar, sâmbătă, 8 Martie, de la ora 18.00, începe distracţia la MELODY”, a fost invitația oficială al unui  restaurant.

Petrecerie nebună pentru 8 martie! Femeile s-au disrat la maximum
Petrecerie nebună pentru 8 martie! Femeile s-au disrat la maximum

Patronii restaurantelor, extrem de pregătiți să primească doamnele

„Pe 8 Martie 2019, Trattoria Vivaldi și Plaza Ballroom va așteaptă să sărbătoriți împreuna cu prietenele, Ziua Femeii, într-un cadru festiv, un ambient plăcut, meniu delicios și muzică bună! Să sărbătorim cum se cuvine, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete și căldură sufletească!”, a fost unnul din anunțurile localelor care invitau doamnele și domnișoarele la distracție. Unele, desigur, au preferat să petreacă mai liniștit, așa că s-au retras la o cină cu câteva prietene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×